Aktiivselt oli oma kaupa pakkumas 12 ettevõtet ja eraisikut. Kaubavalikus leidus taimi, rõivaid, kodutekstiili, aiamööblit, tõstetehnikat ATV'le, ilm soosis ka päikesepaneelide pakkujat, mis tekitas erilist sagimist eksponaadi ümber.

Kohalikest ettevõtetest võtsid laadapäevadest osa Traageldaja OÜ, Sixfold OÜ ja Piperon OÜ, kauplejaid tuli ka Kehtnast ja Kaereperest.

Kõhutäie eest hoolitses Käru mõisa Järvekohvik, kus oli valikus lõunasupp ning kahe päeva vältel pakuti 15 erinevat kooki ja magusrooga. Kõik toidud valmisid kohviku toimumise ajal mõisaköögis, mis tagas söökide värskuse ja seega suudeti täita külastajate isusid jooksvalt kuni laada lõppemiseni.

Lastele oli meelelahutust pakkumas elektri abil täispuhutav batuut ja laupäeval olid kohal kolm armsat poni Kuusemäe talust, kes võitsid laste tähelepanu laadapäeva lõpuni.

Ettevõtmise toimumise aeg oli planeeritud ajale, mil on Türi lillelaada tõttu Kärut läbiv maantee kõige enam koormatud ja seetõttu oli oodata ka inimeste suuremat huvi toimuva vastu.

Ürituse korraldajana ütlen suured tänud kõikidele osavõtjatele, külastajatele nii laadal kui ka kohvikus. Ühtlasi üleskutse järgmiseks aastaks nii kohalikele ettevõtetele kui elanikele - tulge ja saage osa mõnusatest kevadpäevadest Käru järve ääres, kus kõikide osalemisel saab hea algus suvele ja mõnusa positiivse laengu koosolemisest.