21. detsember lõppes toreda lasteaiarühmade ja kooli ühise jõulupeoga. Meeleolukas  jõulunäidend jänkulastest, kes ei tahtnud magama jääda ja jänkumammadest, kes olid hädas oma võsukestega. Tegevuses oli kogu koolipere, mudilased, koolilapsed ja õpetajad. Tantsud, laulud vaheldusid näidendi tegevusega. Sala-pärane jõuluvana jagas vahvad jõulupakid kõigile lastele. Aitäh kogu kooliperele vahva jõulupeo eest. Koos tegutseda on ju vahva!

Aasta algus pani lapsed suuskadele

II poolaasta algas 7. jaanuaril ja ilmataat on õnnistanud meid vahva talveilma ja võimalusega nautida talverõõme. Selleks, et viirused ja külmetushaigused meid kimbutama ei tuleks, on vaja ka õigesti riietuda. Algas ka suusatamisveerand, mistõttu palume, et vanemad kontrolliks üle, et lastel oleksid olemas ja ka kooli minnes mütsid, sallid, sokid ja kindad ning soojad suusapüksid kaasas. Kahju on vaadata lapsi, kes ei saa pakutavaid talverõõme kelgumäel ja suusarajal nautida talveks valede või koju unustatud riiete tõttu.

Õpetajat  õnnitleti laulu ja lilledega

17. jaanuaril tähistas koolipere õpetaja Virve Zimmermanni  ümmargust sünnipäeva. Õpetaja Zimmermann tuli Käru kooli tööle 1973. aastal ja see on olnud tema esimeseks ja ainukeseks töökohaks. Ta lõpetas töö kõrvalt Tallinna Ülikooli eesti keele ja kirjanduse õpetajana ning on õpetanud koolis eesti keelt noorematele ja ühiskonnaõpetust vanematele õpilastele. Südameasjaks on ikka õpilaste kehaline areng ja spordilembus. Tema juhendamisel on meie õpilased saavutanud väga häid tulemusi rahvastepallis ja kergejõustikus. Oleme  rõõmsad, et meil on  koolis õpetaja Virve ja soovime talle vastupidavust ja head tervist järgnevateks aastateks.

Õpetaja sünnipäeval toimus koolis väike kogunemine, mille raames õnnitles koolipere üht oma kauaaegsemat ja armastatumat õpetajat. Ühiselt lauldi sünnipäeva-laulu ning 4.-5. klassi õpilased esitasid oma klassijuhatajale vahva sünnipäevasalmi. Lisaks olid paljud õpilased valmistanud õnnitluskaarte. Õpetaja Zimmermanni olid tulnud õnnitlema ka Laine Rokk Rapla maakonna Spordiliidust ja Käru vallavolikogu esimees Riina Kalvet, kes samuti tunnustasid õpetaja pikaajalist aktiivset tööd Käru koolis. Ja ega õpetaja Zimmermannita Käru kooli ette ju ei kujutagi.

Jaanuari lõpus ootab meie vanemaid õpilasi ees kooliväline õppekäik Tallinna. 30. jaanuaril külastatakse Nuku- ja noorsooteatrit ja osaletakse lennusadamamuuseumi haridusprogrammis.

Veebruar toob endaga kaasa vastlapäeva, sõbrapäeva ja vabariigi aastapäeva tähistamise.

Edukat ja  tegusat III õppeveerandit kõigile!