Uue õppekava tegelik rakendumine ja võimaluste avastamine seisab ees. Seadused tõid kaasa ka hindamisnormide rangemaks muutumise.

Eks kajastu see ka veerandihinnetes. Hinnetele „4" ja „5" õppisid 36 õpilast (43,4% õpilastest), neist 7 õpilasel olid tunnistusel vaid viied. Kahjuks viisid 4 õpilast (4,8%) koju tunnistuse, millel olid negatiivsed hinded. Nii hinnet „3" kui ja „4" on mõnevõrra raskem saada kui möödunud õppeaastal. Detsembri alguses toimunud geograafiaolümpiaadil osales meie koolist 7. klassi õpilane Tormi Peterson, kes saavutas II koha. Jaanuaris-veebruaris toimuvad paljude õppeainete olümpiaadid, loodame ka neil edukalt esineda, sest ka väikeses koolis on andekaid õpilasi.

Oleme teinud ka tublisti sporti: 4. - 5. klassi tüdrukud saavutasid rahvastepallivõistlustel maakonnas II koha ja jõudsid piirkondlikule võistlusele, mis toimus Saaremaal.

Osalesime ka maakonna murdmaajooksu võistlustel ning poisid käisid mängimas jalgpalli.

Kooli huvitegevusest leidis laiemat kõlapinda loomasõprade ring, kus õpetatakse tegelema koertega. Selle ringi tegevust kajastas ka TV 3. On tore, et kommentaarid meie uue ringi tegevuse kohta olid positiivsed ning leiti, et sellist tegevust võiks mujalgi läbi viia.

I poolaasta üritustest olid meeldejäävamad õpetajate päev, Endla teatris lavastuse „Nullpunkt" vaatamine, lavastaaride esinemine ning jõulupidu. Peale meelelahutuse oli ka õpetlikke üritusi, näiteks elektriohutuse loeng ja praktiline õpetus II kooliastmele.

Valmis ka kooli uus arengukava 2014. aastani. Loodame, et järgmisel aastal on koolil piisavalt ressurssi püstitatud eesmärkide elluviimiseks.

Soovin kõigile teguderohket uut aastat!