Palivere Põhikoolis 9.09 andis kontserti ansambel „Kastanid". Kogu kool sai sellest osa ja julgemad laulsid kaasa. Aitäh, teile armsad, hingelt noored, laulmist armastavad naised. Jagugu teil ikka sellist nooruslikku ja energiast pakatavat laululusti.

23.09 sügise sünnipäev. Igal vahetunnil valmis õpilaste omaloomingust „midagi" käbidest. „Kunst on vaataja silmades". Põnevad klasside ühistööd on kooli saalis aknalaudadel, kõikidele huvilistele vaatamiseks.

28.09 loomakaitsele pühendatud päev. Päeva viisid läbi Katre ja Ago Vimm. Tänud teile, et oma kogemusi ja tarkusi loomapidamises meiega jagasite.

7.10 Palivere Põhikooli 19. sünnipäev ja õpetajate päev. Selle aasta 9. klass koos klassijuhataja Anne Kübarsepaga korraldasid imelise, mõnusa, vallatu, südantsoojendava ja meeldejääva päeva kogu koolile - südamlik ja soe aitäh teile. Eriline tänu õpetajatele, kes esitasid omaloomingulise tantsu, erilistes kostüümides. Laste meelest „megalahe".

14.10 teatrietendus Haapsalus. „Hans ja Grete" Viljandi Laste-ja Noorteteatri Reky esituses. Vaatamas käisid 1. - 4. klass ja Palivere Lasteaia koolirühm.

21.10 Fortum Elekter AS, piirkonnameister Valentin Rumask viis läbi 4. - 6. klassile loengu „Elekter kodus" koos väliõppega. Ohutus- ja ennetustöö koolis on väga vajalik, et tõsta õpilaste teadlikkust. Kõik õpilased said kaasa kodutöö, kus abiks saab olla lapsevanem. Aitäh, Valentin Rumaskile, kes õpilaste ees esmakordselt seisis ja koges, kui kiiresti möödub 45 minutit koolitunnis.