Läinud pühapäeval näiteks sülitati täis mänguautomaadid. Maha puistatud sihvkakoored on tavapärane, aga on ka juhtunud, et poiss tuleb kaubamajja, prügi täis kilekott näpus, ja puistab selle kolmandalt korruselt alla. Eelmisel aastal lõhuti ära eskalaatori külmkarastatud klaasist vahesein. Katkise pudelipõhjaga lastakse siinidelt maha joosta välisuksed.

Kui lifti kõvasti kõigutada, seiskab rappumisvastane andur lifti. Lifti ise parandada ei tohi, tuleb kutsuda Pärnust inimene, kes lifti tööle paneb. See ei ole odav teenus.

Turvamees Ivo Põldmann kirjeldas, kuidas tema tähelepanu äratas kord üks väikemees, kes kõndis kaubariiulite vahel ja vedas näpuga mööda pakendeid. Selgus, et poiss torkis nõelaga katki vorsti, singi ja muu säärase toidukauba pakendeid. Piimariiuleil torgatakse näpuga läbi jogurtitopsi õhukesed kaaned.

Õhtuti, kui hakatakse kaubanduskeskust sulgema, algab vahel peitusemäng. Noored tõusevad liftiga kolmandale korrusele. Kui turvamees järele silkab, laskutakse korrus allapoole ja mäng jätkub.

Loe pikemalt Lääne Elust.