Linnaliinibussid nr 14 ja 26 sõidavad Vana-Ihastesse marsruudil Ihaste tee - Ihaste põik - Lammi - Pallase - Kiigemäe - Põhjatamme - Männimetsa tee - Hipodroomi jne. Bussid ei läbi olemasolevaid Ihaste tee peatusi ja Männimetsa peatust. Ajutine Ihaste tee peatus asub Ihaste teel, enne Ihaste põiktänavat, ja Männimetsa peatus on nihutatud Hipodroomi tänavale peale Männimetsa ristmikku. Ajutine nõudepeatus asub ka Pallase puiesteel, Starkopfi ja Koorti tänavate vahelisel lõigul.

Buss nr 15 sõidab Vana-Ihastest kesklinna marsruudil Hipodroomi - Männimetsa - Põhjatamme - Kiigemäe - Pallase - Lammi - Ihaste põik - Ihaste tee jne. Buss ei läbi Ihaste tee peatusi ning Männimetsa peatust. Ajutine Männimetsa peatus asub Hipodroomi tänaval, enne Männimetsa ristmikku ning Ihaste tee peatus asub Ihaste teel, peale Ihaste põigu ristmikku.

Ajutise liikluskorralduse eest vastutab AS Tref, Tarmo Klaus, tel 5047463.

Seoses torustike paigaldamisega suletakse liikluseks 4.-25. novembrini K. E. von Baeri tänav Jakobi ja Oru tn vahelises lõigus. Kohalikele elanikele tagab ehitaja juurde- ja väljapääsud Oru-Baeri ristmiku suunas. Ümbersõidud on korraldatud Oru tänava kaudu.

Ajutise liikluskorralduse eest vastutab AS Trassiehitus, Toomas Tikkop, tel 5235548.