Olümpiamängud algasid riikide kogunemisega Rapla Vallavalitsuse ette, kus asuti rongkäigule läbi Rapla oma kooli juurde. Toimusid erinevad mängud, nagu näiteks kanuuga sõitmine, köievedu, täpsusvise, hoota kaugus, padjasõda ning palju muud kaasahaaravat ja põnevat. Iga mängu eest anti võistkondadele punkte, et selgitada välja riikidest parim.

Päeva lõpus toimus pressikonverents, kus saime küsimusi esitada meie oma kooli parimatele sportlastele. Triinu Rooni, Arvi Alamaa, Anar Pajula, Ott Krusell, Kenno Kokk ja Karl-Kristjan Smitt on võitnud Eesti meistrivõistlustel medaleid nii orienteerumises, jooksualadel, korvpallis kui ka vibulaskmises. Õhtul toimus veel olümpia disko ja lasti ilutulestikku.

Loosi teel valitud riikidesse kuulusid õpilased erinevatest klassidest 1.–12. klassini välja ja lisaks erinevad õpetajad. See on suurepärane võimalus õppida paremini tundma oma koolikaaslasi ja õpetajaid. Suhtlemine omavahel muutub oluliselt lähedasemaks ja kooli õhkkond hoopis rõõmsamaks. See on meie armas kool!

Arvan, et kõikides koolides võiks olla aeg-ajalt selliseid vahvaid üritusi, tuleb ainult kasuks.