Esmalt näitasid võistlejad oma teadmisi viktoriinis, seejärel astuti üles Iirimaad tutvustava esitlusega ning esineti meelelahutusliku etteastega, mis oli seotud ürituse teemaga. Võistluspinge leevendamiseks laulsid Krista ja Katrin Kaaver koos juhendaja Gerli Jõgiga iiri laule.

Võistluse lõppedes oli kohal tantsuansambel „Solas" Tartust, kes tutvustas ja õpetas kõigile Iiri tantse. Võistlejate etteasteid hindas žürii, kuhu kuulusid osalevate koolide õpetajad ning meie poolt 9. klassi õpilane Mariliis Palo. Kokkuvõtete tegemise järel selgus, et kõigil võistlusaladel saavutas parima tulemuse Kivilinna võistkond, kes sai endale võidudiplomid ja auhinnad. Tänu Iiri Vabariigi Suursaatkonnale Eestis jagus aga meeneid kõigile osavõtjatele ja nende juhendajatele.

Iga osalenu sai meie kooli käsitööklassis valminud ristikheinakujulise rinnamärgi ning enne koduteed kehakinnituseks maitsvat kringlit ja morssi.

Võistluse ladusale kulgemisele aitasid tegusalt kaasa kooli huvijuht Meelika Aruots, sekretär Tiia Muri, käsitööõpetaja Vaike Rootsmaa, õpetaja Marge JaasiTamm ning rahvamaja pere.

Lisaks Iiri saatkonnale toetasid meie üritust ka Tartumaa Omavalitsuste Liit ja Rannu vald. Suur tänu kõigile, kes nõu ja jõuga abiks olles selle ettevõtmise kordaminekuks oma panuse andsid! Tagasiside osalenutelt oli vaid positiivne ja kõik jäid väga rahule.