Kokku osales 40 noort ning lisaks teistele vahvatele tegevustele käidi ka Alutaguse Seikluspargis ronimas. Laagri videot saad vaadata Youtubest (Alutaguse camp).

Õpilasmalevas osales 16 noort ning peamiseks koostööpartneriks oli meile RMK Loodushoiuosakonna Kirde piirkond ja Heinar Juuse. Juba 9. suvi on RMK meile hea partner ning Heinar, kes olenemata majanduse kehvast olukorrast alati noortele tööd leiab.

Suur kiitus! Lisaks tegime heakorratöid Iisakus ning ühiskondlikel objektidel, värvisime üle mänguväljakud kooli ja ostukeskuse juures ning Kasevälja bussijaama. Usun, et sai parem, kui varem. Olime abiks ka rahvamajas ja surnuaias ning koristasime teeääri. Rühmajuhtideks olid Reet Kirsipuu ja Mari- Liis Org. Malev toimus taas koostöös Illuka ja Mäetaguse noortega ning meil oli mitmeid ühisüritusi. Kogu maleva projekti juhtis Illuka Vallavalitsus ning noortekeskuse tubli juht Marika Markus.

Augusti alguses toimus juba kolmandat suve Alutaguse Lastelaager, kus osales meie piirkonna kuuest vallast kokku 60 noort.

Toimus taas Karjamaal ning kuue päeva jooksul käis meil külas Siim Juuse prügipillide õpitoaga, Kristiina Avel näomaalingutega, Vello Vaher tsirkusekooliga, tädi Meida laastukorvi õpitoaga. Laager lõppes suure tasuta ühispeoga 4. augustil Iisaku rahvamaja mäel, kus esinesid noortebändid ja Smilers.

Kokkuvõtvalt tänan kõiki neid tublisid ja toredaid töötajaid, ilma kelleta selle suve noorteprojektid poleks kunagi tehtud saanud: Rauno Avel, Reet Kirsipuu, Mari-Liis Org, Marika Oolberg, Kärolin Kruut, Margot Puštšenko, Helen Allika. Lisaks kõik teenusepakkujad ja toetajad. Täname!

Tulemas on Iisaku Noortekeskuses Eesti Sotsiaalfondi ja Eesti Avatud Noortekeskuste ühenduse koostöös alguse saanud noorte tööellu kaasamise ja tutvustamise projekt, kus järgneva 9 kuu jooksul avame noortekeskuses ühe tasuta huviringi ning viime läbi noorteprojektide voorusid, kus noored ise saavad projekte kirjutada, hinnata ning sobivuse korral saame neid läbi NAF fondi ka rahastada. Kokku projekti maksumus 4473 €, millest 1917 € läheb kasutamisele läbi noorte endi kirjutatud projektide. Lisaks käime külastamas 9 eriala ning teeme 10 tööelu tutvustavat tegevust. Info hakkab jooksma Iisaku Noorte Klubi Facebooki kontol.