Teave Iivakivi haldusteenuse klientidele

AS Iivakivi osutab 37-le kortermajale Karksi-Nuias ja Karksis haldamise ja hooldamise teenuseid. Selleks on sõlmitud tarbijatega lepingud, mille sisu tulenevalt mitmetest seadusemuudatustest ei vasta tänapäevastele nõuetele ning vajavad muutmist ja parandamist, kui ka haldaja soovist täpsemalt kirjeldada pakutavaid teenuseid tarbija ja teenuseosutaja vahel. Oleme välja töötanud uued halduslepingu vormid koos lisadega, mis peatselt jõuavad meie klientideni. Et protsess on mahukas, siis oleme endale appi palunud konsultandi, kes aitab lepinguid klientidega sõlmida. Saadetavad lepingud on eeltäidetud, puudu on vaid kliendi kontaktid, isikukood ning allkiri,  mida siis meie töötaja või esindaja inimese juuresolekul täidab. Lisaks pakume võimalust sõlmida lepingut ning selle lisasid elektrooniliselt, digitaalselt allkirjastades. Kes soovib kaasaegseid infotehnoloogiavõimalusi kasutada, palun eelnevalt teavitada AS Iivakivi üldmeilile: info@iivakivi.ee. Lepingute sõlmimisega planeerime alustada aprillikuu jooksul.

Tänukirja Heiki Arrole (paremal) annab üle EVELi tegevdirektor Vahur Tarkmees. Tagaplaanil EVELi juhatuse esimees Hans Liibek

Uus tehnika

Ühisvee ja kanalisatsiooniprojektiga saabus meile ka uut tehnikat. Töökeskkonna parandamise ning teenuse võimekuse tagamiseks on nüüdsest kasutada kaasaegne ratastraktor koos torustike survepesuseadmega. Kui varem pidime kanalisatsiooni- või sadeveetorustike ummistuste likvideerimiseks paluma kolleegide abi Viljandi Veevärgist, siis nüüd tagab soetatud pesur meie kogukonna vajadusi ning võimaldab teenust osutada ka naaberomavalitsustele. Traktoriga kaasas  olev frontaallaadur ning lumesahk on abiks meie igapäevastes toimetustes ning võimaldab teenust pakkuda multifunktsionaalselt.

8.-12. märtsini osaleti koos Karksi vallahoolduse esindajaga Poola Vabariigis suurel tehnikaalasel messil Agrotech Kielce, kus tutvuti erinevate kommunaalseadmete ning tehnikaga ja sõlmiti kokkuleppeid masinate soetamiseks, mis on vajalikud meie igapäevaste teenuste pakkumisel.

Varia

15. märtsil toimus Eesti Veeettevõtjate Liidu üldkoosolek, millele järgnes tänuüritus, kus tunnustatakse inimesi, kes on Eesti veemajandusega pikaaegselt seotud ning andnud oma panuse selle arengusse. AS Iivakivi esitas Elutöö auhind 2013 nominendiks AS Iivakivi kauaaegse juhataja Heiki Arro. Tänuüritusel tunnustati Heiki Arro tegevust AS Iivakivi juhina ja tehtud töö eest premeeriti teda tänukirja ja meenega.