„IRLi peamiseks eesmärgiks on järgneva nelja aasta jooksul jõuda Jõgeva valla ja linna ühendomavalitsuse moodustamiseni. Jõgeva piirkond on juba täna tegelikkuses ühtne. Kahe omavalitsuse ühendamine aitaks kogu piirkonna arengueesmärke ühiselt seada ning loob vajaliku perspektiivi paikkonna arenguks tulevikuks,“ rääkis Kübar.

IRLi Jõgeva programm kinnitatakse lõplikult nädala pärast. Oluliste lubadustena on programmis kodanikuühiskonna ja elanikkonna kaasamine otsustusprotsessidesse, teede, tänavat ning parkide olukord. Objektidest pakutakse lahendust nii linnaraamatukogule, eakate päevakeskusele kui avatud noortekeskuse ruumiprobleemidele.

„Üks oluline märksõna meie lubaduste juures on kindlasti see, et kogu taristu arendamise juures ei tohi seda teha inimeste arvelt. Jõgeva suuruses linnas on oluline tänases olukorras investeerida inimestesse ning see saab olema IRLi üks prioriteetidest järgneval valitsemise perioodil,“ lubas Kübar.

„IRL läheb Jõgeval vastu väga hea valimisnimekirjaga. See on tegus meeskond, keda ühendab ühine vaade ja arusaam piirkondlikust arengust,“ sõnas volikogu esimehe kandidaat Põdra.