Kuidas algas minu isadepäeva hommik? Tegelikult algas see päev varem, isadepäeva kontserdiga Abja gümnaasiumis, mis tegi hardaks iga isa südame. Hiljem lisandusid töötoad, kus oli võimalik lapsega aega veeta. Sai mängida padjasõda, vaadata mudelautode võidusõitu, tutvuda erinevate rahvapillidega jne. Pühapäeva hommik algas üllatusega. Minu naispere tegi mulle toreda kingituse, millele lisandus minu lemmik hommikusöök - pannkoogid maasikamoosiga. Terve päev oli mul võimalus olla tähelepanu keskpunktis, sest pidevalt küsiti, kas see on hea, kas see meeldib, mida sa soovid? Kõik oli võrratu!

Sellisel positiivsel päeval kinkis naispere mulle jõudu ja visadust eluga hakkama saada, sest meestel on selles elus tähtis roll - vastustus. Vastutada oma perekonna heaolu ja turvatunde eest. See pole lihtne, kuid selline positiivne päev annab jõudu edasi elamiseks. Sooviksin, et iga isa võiks tunda sellest päevast rõõmu ja ammutada endasse positiivsust. Kõik pole nii hull, kui esmalt tundub.

Kõik on ületatav! Piibel ütleb: „Olgem mehed!" Me sünnime poeglapsena siia ilma, aga meheks ja isaks saadakse läbi vastutuse. Olgu ja jäägu kestma Eesti isade südametes vastutustunne ja otsustusvõime ja et me teeksime oma pere jaoks õigeid otsuseid.