Võhma Gümnaasiumi uue spordihoone rajamist toetas riik enam kui 5 miljoni krooniga. Uue hoone suures saalis on võimalik harrasta­da erinevaid pallimänge. Li­saks on olemas maadlussaal, jõutrennivõimalused ning kaasaegsed riietus- ja pesu­ruumid. Spordihoone ei ole mõeldud kasutamiseks üks­nes kooliõpilastele, vaid kõi­gile Võhma ja ümbruskonna spordihuvilistele. Lisaks on Võhma linnas riigi toel välja ehitatud lasteaia uus mängu­väljak ja piirdeaed.

Üle 5 miljoni krooniga on riik toetanud ka Kõo val­las asuva Kirivere Põhikooli renoveerimist. Kooliruumid said uued põrandad ja paigal­dati uued aknad. Omaaegne ahiküte asendati kaasaegse kesküttesüsteemiga ning soo­justati koolimaja. Sellega on loodud tänapäevased tingi­mused hariduse omandami­seks just kohalikus koolima­jas.

Lisaks on LEADER meet­me kaudu Põllumajandusmi­nisteerium toetanud mitmeid kohalikke algatusi. Näiteks on Koksvere Seltsimaja saanud endale riigi toel uue katuse, aknad ning teostatud on mit­meid sisetöid, sealhulgas pai­galdati saali uus põrand. Kü­laarengu meetme kaudu on toetatud Pilistvere rahvamaja renoveerimist ja sealseid hal­jastustöid.

Isamaa ja Res Publica Liidu viimase valitsusperioo­di jooksul on Viljandimaal ehitatud ja renoveeritud teid rohkem kui kunagi varem. Korda on tehtud ka mitmed Võhma ja Kõo valla teed, nagu näiteks Võhma-Põltsa­maa teelõik kuni Arussaareni ja Pilistvere-Arkma tee. Ehi­tatud on jalakäijate tee Kõost Kirivere Põhikoolini.

Isamaa ja Res Publica Lii­du prioriteediks on jätkuvalt regionaalsete investeeringute suurendamine ning seeläbi maaelu ja väikelinnade aren­gu toetamine. Eriti oluliseks peame kohalike haridusvõi­maluste säilitamist ja arenda­mist ning kohalike transpor­divõimaluste parendamist.