Tore on nädalas kord kokku saada ja mõtteid vahetada ning uut repertuaari õppida. Sekka ka esinemisi igal võimalusel. See on küll aeganõudev ja vahel ka natuke tüütu (eriti esietenduseelne nädal näitlejatel), aga selle kõik unustad. Rõõm tehtust on suurem.

Juba teist korda saavad aga tegijad kokku, et teha kokkuvõte hooajast, tunda lihtsalt rõõmu koosolemisest, puhata kaunis kohas päevake ja muidugi näidata oma talviste tegude parimaid palasid kaaslastele.

Sellel aastal 16. juunil võttis vastu meid Kassinurme külas asuv Metsakassi turismitalu. Teame ju, et kassid on väga salapäraste käikudega ja isepäised loomad. Ja nii oli selle talu leidminegi üks paras pähkel. Kitsuke tee sinna läks läbi võsa. Tundus, et ei ole võimalik, et seal taga keegi elab.

Aga, oh imet, - kui kohale jõudsime, siis ootas meid ees kenasti pügatud lagendik, kuhu sai parkida autod, püstitada telgid ja jäi ruumi veel küllalt igasugusteks mängudeks ja võistlusteks.

Hommikupoolik oligi Ringo Saare juhtimisel sisustatud mänguliselt-sportlikult. Külas oli ka oma mees riigikogust Aivar Kokk, kes rääkis oma töödest Toompeal ja üldse riigikogulaste tegemistest. Samuti vastas ta paljudele küsimustele. Õhtupoolik oli aga mereröövlite päralt.

A. Kivirähk „Uljas neitsi" Maarja-Magdaleena külateatri esituses. Selleks ajaks oli juba ka publikut tulnud, kuna oli ju välja kuulutatud õhtuks ühine rahvapidu, simman. Selle sisustas ansambel Kaks Teed.

Päev oli päikest täis ja tuju oli hea. Seda ei seganud ka õhtul tibutama hakanud vihm. Nüüd veel natuke suvepuhkust ja siis uuele ringile. Kohtumiseni!