Aktiivselt algas aasta õpetajatele, kes osalesid 3. jaanuaril koos valla haridustöötajatega Tori Põhikoolis toimunud koolitusel „Kujundav hindamine ja suhted koolis", mille viis läbi Meedi Neeme Rocca al Mare Seminarist. Ju pani sellelt koolituselt igaüks midagi head tallele, minul on näiteks kõikide muude huvitavate mõtete sees selline rida: keegi ei jaksa heaks saada, kui teda kogu aeg koheldakse halvana. Igaüks tahab tubli olla, ka lapsevanem. Et mõelgem siis, kuidas öelda igaühele midagi positiivset, kuidas tema enesetunnet ja enesehinnangut tõsta.

6. jaanuaril osales õpetaja Liivika Madar Audru valla hariduskonverentsil, mis toimus Lindi Lasteaed-Algkoolis „Eriline laps koolis, kodus, lasteaias." Konverentsil oli lisaks Audru valla koolide ja lasteaedade õpetajatele ning logopeedile Haridus- ja Teadusministeeriumist, Pärsti vallast ja mujalt.

Alates 16.jaanuarist on meie lasteaias muusikaõpetajaks Marika Pähkel, kes veel lisaks on õpetaja Pärnu Muusikakoolis ning Pärnu Vabakoolis.

16. jaanuaril kutsusid perenaine Eve ja peremees Kaili talulapsi koos hoidjate ja sulastega Tõnisepäeva tähistama. Tore oli värske jume saanud lasteaia saalis üheskoos tantsida ja laulda!

Juba järgmisel päeval oli kohal Miku- Manni Lasteteater etendusega „Mina niimoodi ei mängi", mis oli lõbus ja õpetlik lugu, kuidas olla teistega arvestav ja sõbralik.

Lõpule jõudis ka lasteaia renoveerimise esimene etapp. Piirded ja töövahendid korjati kokku, objekt anti komisjonile üle. Tagasi on neid oodata arvatavasti aprillikuu lõpu poole, kui ööpäevane temperatuur ületab viit plusskraadi, et siis maja rõõmsavärviliseks võõbata koos talvekahjude likvideerimisega( loodame, et viimaseid eriti tule, sest tahaks ruttu eriolukordade lõppemist).

Aga nüüd siis horoskoop: igal kuul on loota uut artiklit ajalehes „Kaldad" Tori Lasteaia ettevõtlikest ja aktiivsetest, kevadel sulab lumi ning aprillis saab Tori Lasteaed 45.aastaseks! Ja suvel on lasteaiaperel puhkus. Sügisel lähevad puudel lehed kollaseks ning lõpuks langevad maha, praegused 4. rühma lapsed enam lasteaeda ei pääse-peavad kooli minema. Sinna rühma oodatakse uusi ja ikka aktiivseid mudilasi üle kogu valla. Väga tähtis on veel see, et detsembrikuus on jälle jõulupeod ja usutavasti tulevad jõulud valged nagu viimati, mis sest et oli väheke vesine valgus.

Aktiivset ja teguderohket aastat kõikidele!