13. mail toimus esimene ENMV F III 2004.a vanuste kodumäng Ülenurme staadionil. Vastasteks oli võistkond FC Elva. FC Ülenurme poisid ja tüdrukud avasid hooaja supertulemusega, võites vastaseid seisuga 18-0. Hooaeg alles algas ja ees on veel palju-palju mänge!

Teist aastat toimub Ülenurme vallas rahvusvaheline jalgpalliturniir Ülenurme CUP. Sel aastal kestab turniir kolm päeva. 19. juunil kohtuvad Ülenurme staadionil naiste võistkonnad, kohale tulevad 8-10 võistkonda Eestist ja Lätist. Nende seas mängivad ka meie Ülenurme valla tüdrukud. 20.-21. juunil võistlevad Ülenurme staadionil 2000. ja 1997.a sündinud noormehed. Külalisi on oodata nii Eestist, Lätist kui ka Leedust. Kõikides vanusegruppides mängivad ka Ülenurme valla lapsed. Kõige nooremate mängud toimuvad kahjuks Tartu linnas, sest üks staadion ei suuda mahutada nii palju võistlejaid. Seega 2005., 2004. ja 2002.a sündinute võistkonnad mängivad Tartus MRG kunstmuruväljakul aadressil Riia 25.

Turniir Valmieras

5. mail käisid 2 võistkonda, 2004. ja 2005. aastal sündinud poisid turniiril Lätis Valmieras. 2004. a sündinute võistkond saavutas turniiril I koha. Seekord õnnestus meie mängijatel kõik ja nad ei andnud vastastele mingit võimalust. Mängiti lõbusalt ja nauditi seda, mida platsil tehti. Võistkonna kooseisu kuulusid Simmo, Gregon Hendrik, Pärt, Matthias Marko, Marcus, Jaan, Lauri. Ära tuleks märkida meie poiste vanemad, kes aitasid treenerit sel ajal, kui ta pidi teist võistkonda juhendama (mõlemad võistkonnad mängisid üheaegselt, mängud toimusid kahel väljakul).

2005.a sündinute võistkond saavutas turniiril III koha. Algul ei saadud ennast vedama, aga pärast oli raske pidama saada. Väiksemad poisid näitasid ennast tõeliste jalgpalluritena. Ei saa märkimata jätta, et üks pisike kaotas suure võitluse käigus platsile oma hamba. Võistkonda kuulusid Andre, Robin, Harly, Toomas, Risto, Märten, Jan Justin, Martin.

Oli ilus päikseline ilm, palju jalgpalli, suurepärased auhinnad ja lõbus tuju. Oli fantastiline päev!