Viiepäevane laager kestab esmaspäevast reedeni. Tegu on päevase laagriga: lapsed tulevad hommikul, veedavad toreda ja sportliku päeva ning lähevad õhtul koju tagasi.

Esmaspäev, kolmapäev ja neljapäev 10-17.

  • Teisipäev on ekskursiooni päev.
  • Reedel 10-13.

Laagrisse on oodatud kõik lapsed, varasem kokkupuude jalgpalliga pole oluline. Need, kes jalgpalliga tuttavad veel pole, saavad teada põhitõed. Need, kes jalgpalli juba mänginud on, arendavad oskusi edasi. Seda kõike läbi lõbusate treeningute ja jalgpalliga seotud mängude.

Kõikides laagrites juhendavad lapsi EJL-i poolt hoolikalt valitud ja koolitatud noortetreenerid. See tagab, et kvaliteetne treening on ühendatud laste mängulõbuga.

Laagripäev on jaotatud osadeks: hommikuti kerge treening, lõunasöök ja erinevad mängud pärastlõunal.

Ekskursioonipäeval kohtuvad lapsed professionaalsete jalgpalluritega, näevad oma kangelasi lähedalt ja saavad neilt inspiratsiooni. Lõbusat suvenädalat jäävad meenutama diplomid ja auhinnad.

Laagri hind on 55 eurot.

EJL-i tagab lapsele:

·       jalgpallivarustuse, mis sisaldab lühikeste varrukatega ja mängija eesnimega särki, lühikesi pükse ja ketri;

  • vee, spordijoogid ja puuviljad kogu päeva jooksul;
  • sooja lõunasöögi;
  • ekskursioonipäeva A. Le Coq Arenale (tänavu Eesti-Läti A-koondise mängu külastus).

Laste vormi värvideks on sel aastal sinine-must-sinine.

Lapsel peaksid kaasas olema iga päev jalgpalli või muud treeningjalanõud, säärekaitsmed (kui võimalik) treeningdress ja kilejope.

Lisainfo Valdis Toomast, Saue Jalgpalliklubi juhatuse esimees, telefon 5065937, e-posti aadress valdis.toomast@sauejk.ee.