Küsiti, kus kohast sellised tublid noored mehed pärit on - uhke tunne oli öelda, et ikka Võistest.

Hapukurgifestival on Tahkuranna mainekas suurüritus, mida oodatakse ja mille nimel tasub pingutada.

Ma tahan tänada südamest kõiki neid häid inimesi, kes olid kohal ja aitasid kaasa festivali heale käekäigule. Majandus- ja ettevalmistustöid aitasid korraldada Maie Vakk, Helbe Siivesti, Eda Saks, Pauline Metrikis, Milla Kangruoja, Liivi Kadarik, Helle ja Toomas Kiin, Inge Must, Kalev Kuusik, Margus Lind, Jaak Pulst.

Aitäh Ilona Aavale ja Sinu meeskonnale Tahkuranna sahvri ülesseadmise ja mahavõtmise ning loomulikult hea müügikorralduse eest.

Tahkuranna parimad kokad on külakeskuse Tahku Tare köögis - Terje Pikla ja Sirje Stern.

Olen südamest tänulik kõigile neile tublidele vabatahtlikele naistele, kes aitasid majas korda hoida ja külalisi teenindada - Malle Tammekivi oli vabatahtlik abiline Pärnust, Võistest tulid appi Anu Alloja, Laivi Kaldoja, Veera Virak, Eda Saks, Aari Aedma, Pauline Metrikis, Jana Jõesalu, Maie Vakk.

Aitäh headele õpitubade korraldajatele - Merike Lilleleht, Maike Lääne, Terje Eesnurm, Katrin Virkus-Sule. Tänan Võiste toredaid tüdrukuid ja Tahku Tare noortekeskuse päikselist juhti Egle Vutti.

Sinuga, Raili Mengel-Sünt, oli hea ja kindel - tegime ära! Aitäh Sulle! Tänan kõigi korraldajate nimel Tahkuranna vallavanemat Karel Tölpi ja vallavalitsust, et toetasite üritust raha ja heade soovidega.

Mul oli nii festivali eelselt kui ka ürituse päeval palju kokkupuuteid kauplejatega, siis pisut mõtteid ka selle kandi poolelt. Festivali eelselt registreerisin kokku 76 kauplejat.

Sinna hulka kuulusid ka Indiaani muusikud. Kaugemalt tulijad olid Tartumaalt, Mustveest, Tallinnast.

Tagasiside oli väga positiivne, saime kiita tublide turvameeste ja hea korralduse eest, muidugi vihmasadu oli see, mis meid kõiki natukene kurvastas ja kauplejaid ei soosinud.

Ootamatu oli see, et inkognito tulid külakeskuse väravast sisse, ilma registreerimata, ette teatamata eelnevalt registreerunud hoidiste kauplejate leti taha reformierakondlased erakonna logo reklaamiga.
Kollane orav jalutas rahva seas, jagati erakonna logoga küsitluslehti, lehetäitjatele jagati tasuta külmutatud astelpaju karbikesi.
Jagati ka erakonna logoga lihtsaid ja põnevaid kurgiretsepte, mille autoriteks ei ole mitte kohalikud reformierakondlased.
Hapukurgifestival on apoliitiline Tahkuranna valla üritus, mida rahastati valla poolt, mitte reformierakonnast.

Kas kohalikel valimistel kandideerivad reformlased tõstsid oma erakonna mainet?

Kohtume 20.augustil 2014 V Hapukurgifestivalil külakeskus Tahku Tares.

Soovin vallarahvale jõudu ja head tervist!