Endurosprindis sõidab võistleja ettenähtud aja jooksul 15-25km pikkusel rajal 3-5 ringi. Ringidel on kaks katset: krossikatse ja enduro katse. Viimasele on tavaliselt paigutatud tõkked ( palgid, autokummid jne.) Rajal asuvad kontrollpunktid, kuhu ei tohi hilineda. Kui see juhtub, antakse trahviminutid. Need antakse ka siis, kui ei jõua ringi ettenähtud ajaga läbida. Katsetel saadud aja järgi määratakse paremusjärjestus.

Endurosprindis Eesti karikavõistlustel E1 klassis saavutas Jarmo 2. koha. 1.etapp toimus Jõelähtmel, kus Jarmo sai 2. koha. Teine etapp toimus Habajal ja see oli kõige raskem rada. Seal oli palju tehistõkkeid, kiviaedu ja palgivirnu, millest tuli üle sõita. Kolmas etapp oli Tori vallas Jõesuus ja neljas etapp Tartumaal Kukemetsas.

Balti meistrivõistlused endurosprindis olid Lätis ja Eestis. 1. etapp oli Jõelähtmel, 2. Ja 5 etapp toimusid Lätis Cilciemas, 3. etapp Vecumniekos ja 4. etapp Jõelähtmel. Jarmo sai 4.koha ja Läti meistrivõistlustel 5. koha, mis on esimese hooaja kohta hea tulemus.

Kestvuskrossil sõidetakse 2 tundi järjest metsa märgitud rada mööda. Kes läbib rohkem ringe, on võitja. Kestvuskrossil tegi Jarmo kaasa kõik Eesti etapid ( Valgas, Pärnus, Potsepa liivakarjääris, Rakveres, Haapsalus, Paikusel Reiu liivakarjääris) ja mõned Läti etapid. Kestvuskrossi Eesti meistrivõistlustel sai Jarmo 4.koha ja Balti meistrivõistlustel 11. koha. Viimase põhjustas ka see, et ta ei saanud kõikidel etappidel osaleda.

Jarmo suurim unistus on võistelda Rootsis Gotlandi saarel toimuval maailma suurimal kestvuskrossil, mis kestab kolm tundi ja osalejaid on 3000. Motomehed nimetavad seda Gotlandi põrguks. Loodame. Et tema unistus peagi täitub.