• 1500 eurot 2014 aastal Jõelähtme valda registreerunud täisealiste elanike vahel, kes on ka seisuga 01.01.2015 Jõelähtme valla elanike registris.

• 1500 eurot kõigi täisealiste valla elanike vahel, kelle registrijärgne elukoht seisuga 01.01.2015 on Jõelähtme vald.
Vallavanem Andrus Umboja sõnul on erinevalt eelnevatest aastatest tänavune kampaania uudne, sest sellesse on kaasatud kõik valla elanikud. „Auhinnad loositakse välja kahes kategoorias: uute registreerujate vahel ja valla kõigi registrijärgsete täisealiste elanike vahel“, kinnitab vallavanem.

Lisainfo
Andrus Umboja
Jõelähtme vallavanem
Tel 515 0007

Jõelähtme valla elanikel on palju eeliseid: meie lasteaedades ei ole järjekordi, kooliõpilased saavad kolm korda päevas tasuta süüa ja laste huviringides osalemist toetatakse. Uue korra kohaselt vabastatakse kodualusest maamaksust elanikud, kelle registrijärgne aadress 31. detsembri seisuga on Jõelähtme vallas.
Igal aastal järjestatakse Eesti linnad-vallad kindla metoodika alusel võimekuse järgi edetabelisse. Võimekuse all mõistetakse kohalike omavalitsuste võimete summat midagi ära teha ja seeläbi elanikele heaolu pakkuda. Möödunud aastal tõusis Jõelähtme vald riigis paremuselt kolmandale kohale.
Üksikisiku tulumaks moodustab valla põhitegevuse tuludest 64%. Iga üksikisiku brutotulust arvestatakse 11,6 % valla tulubaasi, mis teisisõnu tähendab, et iga elaniku kohta laekub keskmiselt 710 ja töötava elaniku kohta 1330 eurot maksuraha valla tulubaasi. Koduvalda laekub nende inimeste tulumaks, kes 31. detsembri seisuga on Jõelähtme valla elanike registris.