Hommikul alanud traditsiooniline koolitus Stardipauk tõi kohale ligi 50 osalejat üle terve Eesti. Läbivaks teemaks oli „Tulekahjud meedias“. Koolituspäeva modereeris Eesti meediamaastikul tuntud PR-inimene Ivo Rull, kes tegi ka kokkuvõtte 2010. aastal toimunud „tulekahjudest“ ning nende mõjust ühiskonnale. Meediarollist avalikus sektoris andsid ülevaate Eero Raun ja Katrin Mesilane, kes mõlemad on töötanud Presidendi kantseleis. Väga põneva ettekande tegi Elioni avalike suhete juht Lilian Nõlvak, kes rääkis novembrikuus Elioni tabanud tuumikvõrgu rikkest. Stardipaugu viimase ettekande tegi ajakirjanik Kadri Paas, kes andis kuulajale edasi ajakirjaniku seisukohad ning nägemuse, kuidas „tulekahjud“ meediasse satuvad ning miks neid just sellisena kajastatakse.

Peale pikka ja sisukat koolituspäeva järgnes pidulik JCI Rapla Aasta Alguse Pidu.

Õhtu üheks pidulikumaks hetkeks oli kindlasti Egon Eiche nimetamine JCI Rapla presidendiks 2011. Inauguratsioonitseremoonia viisid läbi JCI Estonia President Anneli Ohvril ja JCI Rapla senaatorid. Peale ketitseremooniat tutvustas värske president uut Rapla koja juhatust, kuhu kuuluvad Kaili Kalamäe, Kadi Muddi, Kristjan Kaer ja eelmise aasta president Tanel Samuel.

Õhtu tipphetk oli kindlasti TOYP of Rapla auhinna andmine Jaak Karp’ile. Rapla Korvpallikooli juhina on tema süsteemne tegevus viinud Rapla meeskonna meistriliiga ridadesse ja tema pühendumine innustab Rapla noori korvpalliga tegelema.

TOYP (The Outstanding Young Person) auhinnaga märgitakse ära noori inimesi vanuses 18–40, kes on silma paistnud millegi märkimisväärsega ning keda võiks seada eeskujuks kõikidele noortele. Raplas on varem tunnustust pälvinud näiteks Anneliis Kõiv, Jane Rudnevs, Ülle Laasner. Maailmatasemel on samalaadse tunnustuse saanud noore peaministrina Mart Laar (1993) ja IT-guru Tarvi Martens (2007).

Järgnes JCI Rapla koja 2010. a. tegemiste tunnustamine, kus sai rohkelt auhindu Kaili Kalamäe.

Kiituse osaliseks said järgmised kodalased ja tegemised: Kadi Muddi – Parim Noorliige:
Kaili Kalamäe – Aktiivseim liige;
Kaur Vaabel – Mõnusaim liige,
„Öökino“ ja „JCI 20. juubelipidu“ – Parim Projekt 2010 (mõlemal korral projektijuht Kaili Kalamäe).

Aasta Alguse Peole lisasid glamuuri ja ilu Miss Raplamaa 2011 kandidaadid, kes kõik said võimaluse enesetutvustuseks ning esitasid ühe osa tantsuseadest, mida täispika kavana saab näha 9. aprillil Sadolin Spordihoones, kus toimub missikarusselli lõppfinaal. Iga peokülaline sai anda oma hääle lemmikule ning lõppvõistlusel kuulutatakse välja ka Miss JCI Rapla 2011.

Peomeeleolu lõi ansambel Brandy, peokülalistele korraldati meeleoluks viktoriin päevasele meediakuhu minna koolitusele toetuseks „Ilus ja lõbus 2010“, toimus legendaarne loterii suurepärastele auhindadele ning südaööl öösupp.