"Jõgeval on meie tulemus kohalikel valimistel iga korraga parenenud. Arvestades seda saab tänavu eesmärgiks olla mitte üksnes koalitsiooni jäämine, vaid valimiste võitmine," ütles abilinnapea Aare Olgo.

"Valimisedu annab meile võimaluse Põltsamaa arengule veelgi paremini kaasa aidata ning tõstab  prestiiži teiste kodulinnas esindatud poliitiliste jõudude kui koostööpartnerite hulgas," arvas Põltsamaa linnavolikogu arengu- ja ettevõtluskomisjoni esimees Andres Vään, kes valiti Keskerakonna Jõgevamaa piirkonna juhatuse aseesimeheks. 

"Jõgevamaalastest erakonna liikmete arv on möödunud ja käesoleval aastal suurenenud. Jõgevamaa on teadaolevalt ainus maakond Eestis, kus keskerakondlased on juhtivatatel kohtadel kolmes linnas: Jõgeval, Põltsamaal ja Mustvees. Samuti oleme koalitsioonis Jõgeva vallas ja eelmisel aastal tulime võimule ka Tabivere vallas. Arvestades edu otsustasid konverentsi delegaadid hinnata Keskerakonna Jõgevamaa piirkonna tegevuse perioodil 2012-2013 "väga heaks"," lausus Taavi Aas.

Mitmetest ühiskonnaelu valuküsimustest rääkis Jõgevamaalt ja Tartumaalt Riigikogusse valitud Marika Tuus-Laul, kes avaldas ka arvamust, et Mart Laar pidanuks Eesti Panga nõukogu esimehena tööle asudes peatama oma erakondliku kuuluvuse nagu seda tegid Andres Lipstok Eesti Panga presidendina või Rait Maruste ja Märt Rask Riigikohtu esimehena.