"Jõgevamaa Parimaks Noorsportlaseks valitud Marten Liiv, sündinud 1996, õpib Põltsamaa Ühisgümnaasiumis, treenib ja võistleb Põltsamaa valla spordiklubis Tervis. Tema juhendajaks on mitmete silmapaistvate kiiruisutajate koolitaja Väino Treiman.

Möödunud aastal saavutas Liiv juunioride maailmameistrivõistlustel U-20 kiiruisutamises 21. ja juunioride maailmakarikavõistluste etappidel U-20 19, 20,  23. 24 ja 25 kohad. Rulluisutajana võitis Marin Liiv EMT rullituuri.Tiitli "Jõgevamaa Parim Võistkond" vääriliseks peeti Põltsamaa Spordikooli U-20 vanuseklassi võrkpallimeeskonda, kes võitnud Eesti meistrivõistlustel teise ja Eesti karikavõistlustel kolmanda koha. Võrkpallureid juhendab elupõline treener Toivo Uusna.

Treeneritest parimaks kuulutatud Arved Külanurm, kes töötab Põltsamaa Spordikoolis maadlustreenerina. Tema õpilased on toonud maailma kadettide meistrivõistlustelt vabamaadluses 18 kohta, Euroopa noorte meistrivõistlustelt sumos 3 pronksmedalit, Eesti meistrivõistlustelt 8 ja Eesti noorte meistrivõistlustelt 19 kulda erinevates maadlusliikides. Eesti Maadlusliit on Arved Külanurme valinud parimaks kadettide vabamaadluse treeneriks. 

Eesti Kultuurkapitali Jõgevamaa Ekspertgrupi aastapreemiad pälvisid SK Jõgeva Tähe saalihokitreener Marko Saksing, jahilaskja Thomas Soosaar ja kiiruisutaja Saskia  Alusalu.

Kultuuriminister Urve Tiiduse aukirjaga tunnustati ajakirjanikku ja spordiloolast ning mitmete raamatute autorit Tiit Läänet.