"Üritus saab teoks Jõgeval kui maakonnakeskuses. IRL Pärnumaa naisteklubi on lastekaitsepäeval organiseerinud paraadi lapsevankritega, samuti on sel päeval toimunud joonistusvõistlusi. Mida teeme, otsustame ühisel mõttevahetusel. Kindlasti soovime sündmusele kaasata võimalikult palju inimesi nii Jõgevamaalt kui ka kaugemalt." Mitti sõnul kuulub IRL Jõgevamaa naisteklubisse liikmeid mitmetest  eluvaldkonadest ja erinevatest Jõgevamaa piirkonadest.

Asutamiskoosolekul osalenud Isamaa ja Res Publica Liidu naiskogu IREN juhatuse esimees Riigikogu liige Annely Akermann ütles, et Jõgevamaal loodus IRL naisteklubi on seitsmes sedalaadne ühendus Eestis.  

Akerman tutvustas ka Euroopa Liidu toetusel käivitatud koolitusprogrammi, mille eesmärgiks on motiveerida naisi tõhusamalt osalema ühiskonnaelus ning seda aktraktiivsemaks ja turvalisemaks muutma. "Iseäranis on see programm suunatud kuni 35-aastastele naistele, kelle roll kohalikus ja üle-eestilises poliitikaelus on seni suhteliselt tagasihoidlikuks jäänud," ütles ta.

IRL Jõgevamaa naisteklubi asutamiskoosolekul aukülalisena osalenud Jõgeva linnapea Mihkel Kübar avaldas lootust, et naised aitavad oma mõtteerksuse, pealehakkamise ja välise sarmiga elukeskkonda märksa paremaks muuta.

Juhatuse valib IRL Jõgevamaa naisteklubi järgmisel koosolekul.