Multi-instrumentalist ja produtsent Geoffrey Richardson sai Suurbritannias tuntuks 70ndatel, liitudes populaarse prog-rock bändiga Caravan, kes tegutseb edukalt tänapaevani. Lisaks on Geoffrey teinud koostööd selliste muusikutega nagu Bob Geldof, Murray Head, Linda McCartney ja Chris DeBurgh. Geoffrey mängib vabalt ligi 20 erinevat instrumenti, nende hulgas ka Eesti rahvuspilli kannelt.

Ehkki Andy Briggs omandas klassikalise muusikahariduse orelimängu alal, on ta praegusel hetkel erinevates kollektiivides peamiselt tegev bassi-, aga ka ukulele ja klahvpillimängijana.

Raphael Mead Trio tuli esmakordselt kokku 2007 aastal peale Raphael Mead'i sooloplaadi 'On The Hill' ilmumist, ning seitsme koosmängitud aasta jooksul on antud hulk kontserte ning üles astutud erinevatel festivalidel nii Inglismaal kui ka mujal Euroopas. Nende ainulaadne ning isikupärane kõla on saanud palju äramärkimist erinevate Suurbritannia muusikakriitikute poolt. Eestis on Trio esinenud ka varem, 2007 aastal.

2010 aastal ilmus plaat 'Ruled By The Heart' mis sisaldab nii ilmumata lugusid Raphaeli karjääri varasematest aastatest, kui ka paar uuemat lugu, nende hulgas Eestist kogutud elamustele pühendatud instrumentaalpala 'Estonian Interlude'.

Eelmüügi piletid hinnaga 12 € saadaval Keila Gnoomist. Pileteid saab broneerida ka e-maili teel gnoom@email.ee.

Pileteid hinnaga 14 € on võimalik osta enne kontserti kohapeal. Alla 12 a vanused lapsed pääsevad kontserdile tasuta.

Pileti ettenäitaja saab vastavalt soovile kas enne või pärast kontserti Keila Gnoomis tasuta klaasi hõõgveini voi glögi!