Jõulutervitusi tõid vallavanem Aivar Aleksejev ja kirikuõpetaja Kristjan Luhamets. Silmailu ja kosutust pakkusid jõuluturu „Meelele ja keelele“ kauplejad.

Jõulurõõmu pakkusid Ülenurme segakoor,MTÜ Õnnemaa beebikool, laulustuudio „Vikerkaar“, Tiiu Voorti vilistlaskoor, Kullerkupu lasteaed, Haaslava meeskoor, Reola tantsumemmed, Tõrvandi lasteaed, Reola naisrühm, Peeter Ernits, Meril Kilkja Imre Saareleht, Ülenurme Pere- ja noortekeskuse showtantsugrupp „Ciara“, Metsamoor Võrumaalt, ansamblid „Mesipuu“ ja „Vikker“, Tõrvandi raamatukogu kohvikklubi ja Aime-Laine Kahki näiteringi õpilased, Lauri Hermann „Elmari“raadiost, heli ja valgusetooja OÜ Xell Light.

Toetajaks olid Ülenurme Vallavalitsus, MTÜÜlenurme Käsitöö- ja Rahvuskultuuri Selts „Nurmenukk“, Bio Berry, FIE Oskar Kann, UrmasSarja Põllu talu, OÜ „Olme“, „Wilhelmine“ ilusalongikosmeetik Ilona Tarkonen, OÜ Reola Köögiviljad,OÜ Einola talu ja Priit Einola, Ülenurme Gümnaasiumi Spordiklubi, OÜ „Ülenurme Teed“, OÜ „Kemmerling“, MTÜ Õnnemaa.

Hea vallarahvas ja külalised, tänan teid osalemast ja tore, et tõite endaga kaasa rõõmsa meele, mis aitas nii mõnegi külmakraadi soojemaks võluda.

„Jõulurõõm 2010“ fotosid on võimalik näha aadressil www.onnemaa.ee ja soovi korral pilte tellida aadressil neemefoto@gmail.com või tel 5567 4714.

Ergo Kaldjärv tegi sündmusest ka videofilmi,mida saab uuel aastal näha Ülenurme Pere- ja noortekeskuses ning huvilistel on võimalik seda endale ka tellida.

Rahulikku jõuluaega!