Projektirahadega läks lõppeval aastal paremini. Uue kuue sai Koksvere seltsimaja, mis nüüdsest on maanaiste seltsi eestvedamisel väga aktiivses kasutuses. Samuti sai Pilistvere rahvamaja uued uksed-aknad. Hasartmängu maksu fondist õnnestus saada Kõo sotsiaalmaja remondiks ja soojustamiseks 400 tuhat krooni. Eks kõik need ettevõtmised nõuavad ka vallapoolset omaosalust ja siinkohal on sobilik avaldada suurt tänu ja kiitust tublidele maksumaksjatele. Tundub, et üsna konservatiivne valla eelarve laekub täis ja jääb ehk näputäis järgmiseks aastakski. Suur tänu ka valla asutuste juhtidele kokkuhoidliku majandamise eest.

Lahkuv aasta viib endaga meie armastatud oma raha krooni. Alles see oli, kui meie poliitikud hõiskasid, kui oluline riigi tunnus on oma valuuta. Nüüd räägivad samad inimesed, kuidas see takistab meid õitsengule ja rikkusele jõudmisel. Ehk saab seda imet näha, aga kahju on ikkagi.

Ees on Riigikogu valimiste aasta. Usun, et peagi läheb võimule pürgijate ralli lahti. Meedia vahendusel näeme, millise kolinaga luukered kappidest välja kisutakse ja aina uusi kuriteokahtlusi esitatakse. Hirm tuleb peale, kui mõnda võõrast keelest keeruliseks tõlgitud seadust pead täitma, see-eest oli aga ajalehe Äripäev miljonäride TOPis arvukalt advokaate ja juriste. Ma väga loodan, et valime endale parema tuleviku ja ei lase ilusate lubadustega ära lollitada.

Vallavalitsuse nimel tänan kõiki (meid on alles veel 1165 vallakodanikku), kes on keerulise masuaasta siin maanurgas vastu pidanud ja ei ole lasknud linnatulede ning suurte rahade säral end ära võluda.

Soovin kõigile imelist jõuluaega, tugevat tervist ja kordaminekuid kõigis ettevõtmistes uuel, 2011.aastal.