Võistluste raames toimus mitu klassikalist jooksu: lastele (1km), põhijooks (6 km), üliõpilaste teatejooks ning kepikõnd harrastajatele 5 kilomeetri pikkusel rajal.

Võitjate auhindamine toimus 11 alagrupis. 7-10 aastaste laste 1 km jooksu võitis tütarlastest Darja Zolkina, poistest oli parim Pavel Košelev. 11-13 aastaste vanuseklassis olid parimad Jelizaveta Tsiganova ja Daniil Subbotin.

Põhidistantsi jooksust võtsid osa igas vanuses sportlased. Esireas olid: Ksenja Savtšenko, Mihkel Gering, Margus Gering, Aljona Jaguldina, Vjatšeslav Košelev, Andrei Nesterov, Aleksandr Lopatkin.

Kõige nooremad jooksjad olid Arseni Probõlovski ja Sofia Ramenskaja, nemad jooksid 500 m distantsil. Kõige soliidsemateks sportlasteks tunnistati Lev Mergalski ja Vladimir Malinin, nendel on selja taga 75 maratoni.

Tervisekõndijate vahel loositi välja mitmeid auhindu, teiste seas ka osavõtupiletid Narva teisele Energiajooksule, mis on kogunud populaarsust mitte üksi meie regiooni elanike seas, vaid üle kogu vabariigi.

Jüripäeva jooksu üheks intrigeerivamaks sündmuseks oli üliõpilaste teatejooks. Sellest võtsid osa meie vabariigi kõikide kõrgemate õppeasutuste sportlaste esindajad, kes viibisid neil päevil Narvas Eesti Akadeemilise spordiliidu korraldatud seminaril, lisaks veel ka üliõpilaste rahvusvahelise vahetusprogrammi kaudu meie ülikoolides õppivad üliõpilased välismaalt - nelja Tadžikistani ülikooli esindajad teiste seas.

Jüripäevasel üritusel oli ka oma meeldiv üllatus - võistluste erikülalisena oli kohal Eesti sporditäht, olümpiavõitja Erki Nool, kes andis võitjatele üle auhinnad.

Autasustamine toimus kerges, sundimatus stiilis. Kõik kes soovisid, said võtta mälestuseks olümpiavõitja autogrammi või ennast koos Erki Noolega pildistada.