Saue kooliteatris saavad lavaküpseks järgmised etendused: Dagmar Normeti „Kastanipoiss ja Käbitüdruk", Mihkel Ulmani „Kohkumatud lapsehoidjad", August Kitzbergi „Rätsep Õhk", Aleksis Kivi „Seitse venda" ja Robert Thomasi"Kaheksa armastavat naist". 12.a klass toob lavale menuka etenduse „Grease", see projekt-näidend on inglise keeles. Ootame põnevusega ka oma kooli kõikide klasside lühinäidendite valmimist.

Külalistena on kutsutud esinema teiste lähikoolide näiteringid. Saku Gümnaasium osaleb Eduard Vilde näidendiga „Vigased pruudid". Liivalaia Gümnaasium mängib Frances Hodgson Burnetti etendust „Väike printsess". Laagri põhikool tuleb külla lavatükiga „Puujala ja Üksiksilma sõda".

Osalemissoovist on teatanud veel huvikeskuse Kullo teatriring, mida juhendab Anne Veesaar, ja Lilleküla Gümnaasiumi kooliteater. Läbirääkimised käivad ka Tallinna Kanutiaia Noortemaja teatrirahvaga.

Lavastuste hindamist ei toimu. Teater sünnib siis, kui laval on näitleja ja saalis on publik. Oluline on mängulust ning vahetu rõõm teatri tegemisest ja vaatamisest.

Anname välja ainult näitlejapreemiad igas vanuseastmes ja iga näidendi puhul. Seega - kõik näidendid saavad ära märgitud. Näitlejate mängu hindab žürii. Pealtvaatajad on festivalil osalevate näiteringide õpilased, Saue Gümnaasiumi rahvas ja miks mitte Sina ka! Fotodel meenutused möödunud aasta festivalilt.