Paar tölli on osanud üle tüki aja Sangaste valla suhteliselt lõhkumisvaba ajaperioodi lõpetada ja laamendanud. Pilluti sisse lossi aknaid ja purustati liiklusmärke. Nende pisiajuliste nimed on aga politseil teada ja ehk saavad ka teenitud karistuse. Igal juhul taolised oma tuppa essujad ei ole teretulnud meie oma kogukonnas.

Sangaste lossis algavad sügisel talveaia taastamistööd. Raha saime Eesti-Läti-Vene ühisprojektist.

Tahame alustada detailplaneeringuga, et saaks rajada Sangaste sissesõidule haljasala monumendi tarbeks ja lisaparkla. See valmib praegu veel pinnasega täidetud teedekolmnurga asemele. Keeni asula vajab haljastusplaani ja mänguväljakuid ning spordiplatsi. Ka selle planeerimisega on kavas ots lahti saada.

Vallavalitsusse on pöördunud mitu inimest, kes sooviksid osta maja ja siia elama tulla. Kui keegi kavatseb maja müüa, võiks sellest teada anda, et saaksime vajadusel kaasa aidata ja lahkuja asemel ehk uue inimese siia saada.

Meil on ühised mured. Kui kellelgi on midagi südamel või mõni hea nõuanne keelel, siis olete oodatud. Väga oodatud on ka siia ajalehte asjalikud kirjad valla inimestelt. Lihtsalt mürgipritsimine pole teretulnud, konstruktiivne kriitika aga küll. Samuti arvamuslood ja ideed. Eriti ilus oleks teada nooremate arvamust elust ja olust.