Suvi on olnud toimekas ka meie vallale. Keeni- Sangaste kergliiklustee peaks saama kooli alguseks asfaldi alla. Keeni asula siit- ja sealtpoolt oja/parki on nüüd ühendatud üheks veehaardeks, mis tagab puhta joogivee laiemale hulgale, lihtsustab hooldamist ja vähendab kulusid. Sangaste veehaarete ühendamine on kavandamisel ja siis peaks siingi saama kõik üheks puhta vee süsteemiks.

Lossi juures on lõppemas EstLatRus ELR-308II projektist saadud rahade toel plaanitav talveaia ehituse ja keldrite renoveerimise ehitushange. Kavandame mööbli- ja tehnikahanget ning aasta lõpuks peaks lossis olema uut ja huvitavat sisustust, korrastatud küttesüsteemid ja elektrivõrk. Kevadeks loodame imetleda taastatud talveaia kuplit. Raha annab Euroopa Liidu maksumaksja.

Sama projektiga kavandame 28. septembril lossi juures Rukkilaulude festivali, kus saab nautida Läti, Vene ja Eesti meistrite loomingut ning toodangut, kaasneb laat ja kavandatav etendusüllatus. Märkigem see oma kalendritesse.

Kahjuks on meie hulgas ka untsus geneetikaga lurbaneid, kes laamendavad ja lõhuvad siis, kui keegi ei näe. Lõhutud on purre üle Keeni oja ja noortekeskuse rajatisi. Oma kodukohta roojajatele on sõnum: „Teid otsitakse ja hakatakse jälgima!“ Laieneb kaameravõrk ning kinnipüüdmise korral saame uurida, milliste nihestustega arengus on mõne inimese puhul tegu.

Kuigi lõpp läks inimese arenguprobleemide valdkonda, tahaks teile enam päikest anda ja lõpetada heledamates toonides. Suvi on lihtsalt ilus ja kodukant kaunis! Kõigile teile ja meile energia laadimist talveks, lustakaid juhtumeid ja mõnusaid asju!