Mängude I etapil oli kavas kabe, lauatennis ning võisteldi ka sisekergejõustiku aladel. Kabes saavutas võistkondlikult esikoha Juula küla, järgnesid Kassema ja Koogi küla. Individuaalselt võitis meestest esikoha Kaarel Ots ja naistest Taimi Pihelpuu. Lauatennises saavutas meestest esikoha Erlend Kesa ja naistest Cätlin Põldsaar. Võistkondadest oli parim Tabivere Gümnaasiumi võistkond jalgratturite ja Tabivere aleviku võistkonna ees.

Sisekergejõustikus oli parim gümnaasiumi võistkond vallavalitsuse ja Juula küla ees. Individuaalselt võitsid esikohti tütarlastest Jaanika Unt ja Astrid Aunap, poistest Kristjan Rosenberg, naistest Kaija Jõeveer ja Mari Lill, meestest Jarmo Andressoo ja Mattias Viljamaa, naisveteranidest Eerika Lill ja Marje Raudsepp ning meesveteranidest Kaido Kriit, Indrik Unt, Toomas Rosenberg.

Pärast esimest etappi asus võistkondadest juhtima gümnaasiumi võistkond 35 punktiga, järgnesid Juula küla 28 jaÄksi Puhkemaja 23 punktiga. Kokku oli talimängude esimesel etapil 65 osalejat. Osaleti võistkonniti ja perekonniti. Kõige arvukama võistkonna suutis mängudele tuua Juula küla — 17 võistlejat. Gümnaasiumi eest oli väljas 12, jalgratturite ja vallavalitsuse au kaitsmas oli 7 võistlejat.

Laupäeval, 29. jaanuaril peeti mängude II etapp Maarja põhikoolis.

Koroonas võttis meeste turniirist osa 12 mängijat, naisi oli võitlemas 10. Võistkondliku esikoha saavutas gümnaasium, järgnesid Kassema ning Maarja-Magdaleena. Meeste paarisvõrkpalliturniirilt väljusid võitjatena Steven Meilus ja Martin Loimet gümnaasiumi võistkonnast ning naistest Keiu Kriit ja Karmen Männik jalgratturite võistkonnast. Paarisvõrkpallis saavutas võistkondlikult esikoha jalgratturite võistkond, järgnesid Tabivere alevik ja Maarja-Magdaleena küla. Võistkondlikult saavutas laskmises esikoha Maarja-Magdaleena 124 silmaga, teine oli gümnaasium 121 ja kolmas Kassema küla 118 silmaga.

Võistkondlikult kogus II etapil kolme alaga kõige rohkem punkte Maarja-Magdaleena (33). Gümnaasium sai kirja 31 ja jalgratturid 29 punkti.

II etapi järel juhib talimänge Tabivere Gümnaasiumi võistkond 66 punktiga. Teisele kohale tõusis kuuendalt jalgratturite võistkond 49 punktiga ning kolmandale langes teiselt kohalt Juula küla 48 punktiga. Lõplik paremusjärjestus selgitatakse III etapil, mis peetakse 19. veebruaril Tabiveres. Kavas on suusatamine, meeste paariskorvpall, naiste sulgpall ning mälumäng.