Kairi kõige kaugematest reisisihtideks on olnud Hawaii ja New York, kodumaistest paikadest peab ta kõige huvitavamaks aga Kuressaare linnust, Piusa koopiaid ja Kohtla kaevandusparki. Reisimise juures meeldivad talle kõige enam just ootamatud olukorrad ja kohtumised  uute inimestega. Oma hobideks peab Kairi ekstreemsporti ja videote loomist.  

Rauno hobideks on ekstreemsport, matkamine, kanuutamine ja veemotosport, lisaks veel videote loomine ja fotograafia. Reisimise juures peab ta oluliseks uute kohtade avastamist ja kohaliku kultuuri ja ajaloo ning uute inimeste ja maailmavaadete tundmaõppimist. Rauno reisipisik on ta senini viinud Iirimaale, Hollandisse ja Serbiasse. Eestimaa paikadest peab ta eriliseks Saaremaad, Kihnut ja Pärnumaad.

Reisimängus osalemise kohta ütlevad Kairi ja Rauno, et soovivad kogu Eestile näidata, kui lõbus on siin puhata. Samuti lubavad nad, et nende videoblogi sissekanded saavad olema täis visuaalset ilu ja head muusikat. Reisikaaslasena võtavad nad  oma retkedele kaasa ka koera Lily.

Puhka Eestis Facebooki fännid valisid „Eile nägin ma Eestimaad" videoblogi mängus osalema viis võitluspaari, kes oma esimese seikluse mööda Eestimaad võtavad ette juba sel nädalavahetusel.

Seikluslik sügisene rännak mööda Eestimaad algab viiel võistluspaaril 21. septembril ja kestab võidukamatel kuni neli nädalat - igal järjestikusel nädalavahetusel reedest pühapäevani. Igal nädalal tuleb osalejatel häälte kogumiseks postitada kogetust ja nähtust „Puhka Eestis" Facebooki alamlehele blogisissekanne nii video kui ka tekstina. Viiest mängus osalevast paarist langeb igal nädalal välja võistkond,  kes on saanud Facebooki keskkonnas fännidelt kõige vähem hääli. „Eile nägin ma Eestimaad" mängu ja eksklusiivse Sibulatee puhkusepaketi väärtuses enam kui 300 eurot võidab tiim, kes suudab neli nädalat mängus püsida ning kelle video kogub viimasel hääletusel  kõige enam „Meeldib"-klikke.