Hea meel on tõdeda, et nende 30 parima noorkergejõustiklase hulka on arvatud ka meie Võhma Gümnaasiumi 11. klassi õpilane Martin Männik.

Eesti Kergejõustikuliidu peatreeneri Aivo Normaku sõnul on täna projekti kaasatud sportlaste näol tegemist andekate noortega, kes võiksid lähiaastatel jõuda ka Eesti täiskasvanute kergejõustikukoondisesse. „Antud projekti ellukutsumine on üks samm rahvuskoondise tagala kindlustamise suunas. Usume, et sellel on potentsiaali aidata pikendada ka tänaste noorte tegevsportlaste karjääri,” lisas Normak.

Projekti avalöögina koguti noored kergejõustiklased 25.-28. novembril Tallinnasse treeningkogunemisele, kus päevad olid sisustatud mitte ainult treeningutega. Noored said kohtuda Erki Noole treeneri Rein Sokuga, kes rääkis palju huvitavat perioodist, mil ta tegi olümpiavõitjaga koostööd. Käidi Solarise kinos Harry Potteri viimast filmivaatamas.Vägahuvitava koolituse eesmärgi püstitamisest ja motivatsioonist viis läbi endine tõkkejooksja Aivar Haller. Gerd Kanteri füsioterapeut Indrek Tustit rääkis lihaste hooldusest ning viis läbi näitliku soojenduse võistlusteks valmistumiseks. Poisid said teha akrobaatikat ja spetsiaalsel hüppebatuudil saltosid visata.

Juba jaanuari keskpaiku kogunevad sprinterid taas mõneks päevaks Audentesesse, et koos trenni teha ja harjutada teatejooksu vahetusi.