Facebookis kuulutati, et Kogu Pere Mängumaa Vudila fännid saavad erinevatest ajaviite- ja puhkamisvõimalustest koosnevat turismiala tasuta külastada alates kella 17.00 kuni 20.00 ehk tund kauem kui tavalistel tööpäevadel. 

„Kutsele reageeris tugevasti üle poole tuhande inimese, mis oli ka omanikele tõeliseks üllatuseks. Kui ise Tartust sõites Vudila lähedale jõudsin, nägin Kaiavere järve kaldapealsel pikka autoderivi, mis meenutas praamijärjekorda," ütles Vudila peremees Kajar Lember.

„Sotsiaalmeedia aktiivne kasutamine on meile Facebooki toonud üle 7000 fänni. Arvuka poolehoidjaskonna tekkimisele aitavad kaasa mitmed fännikampaaniad. Küllap soodustab positiivset mainet seegi, et Vudila on toetanud erinevaid lastega seotud ettevõtmisi - olgu selleks siis puuetega laste abistamine, noortesport või projekt, mis võimaldab kõigil lastekodulastel tasuta Vudilat külastada," lisas ta.

Arvestades Kajar Lemberi erakondlikku kuuluvust võiks seda külalislahkust nimetada ka sotsiaaldemokraatiaks Vudila moodi.

Nii lastele kui ka täiskasvanutele mõeldud turismiettevõtte Kogu Pere Mängumaa Vudila avati kunagise Kaiavere vutifarmi territooriumil 2010. aasta lastekaitsepäeval.