Vastab Samat ASi transpordikorraldaja VALDUR KUUSKLA

Tallinna Transpordiameti ja Harjumaa Ühistranspordi Keskuse koostöö tulemusel otsustati, et  Samat ASi 206. liini autobussid võivad peatuda Tallinnas selleks ette nähtud peatustes. Reisijad ei pea enam oma sõidusoovist käega märku andma, kuna bussijuhtidel on kohustus sõita ettenähtud peatustesse, välja arvatud juhul, kui autobuss on täis. Mis puutub Kalevi ja Järvel asuvasse Risti peatustesse, siis kahjuks peame tõdema, et need peatused on tulenevalt suurest ühistranspordi läbivusest problemaatilised. Kuid nüüdsest, nagu eelpool kirjutatud, sõidavad meie autobussid ka nendesse peatustesse sisse. Järvel ei pea reisijad enam seisma mõnikümmend meetrit enne peatust, kuna meie autobussid on kohustatud sõitma peatusesse - see teeb sõitjatele bussi kasutamise turvalisemaks ja mugavamaks. Oleme palunud kõikidel autobussijuhtidel olla problemaatilistes peatustes eriti tähelepanelikud ja vältida juhuseid, kus keegi jääb maha seetõttu, et teda ei nähtud.

Tõesti - osadel kellaaegadel sõidavad Samat ASi liinil nr 206 Iveco autobussid, milles on 30 reisijakohta (uue sõidugraafiku eelsel ajal sõitsid liinil väikebussid Renault Master, milles oli 15 reisijakohta). Jälgides reisijate nivoosid eri kellaaegadel, oleme pannud ka vastavad autobussid vastavatele kellaaegadele. Mis puutub 8. novembril kell 19.00 väljunud bussi jälgides kassaraporteid, selgus, et tegemist oli bussijuhi eksimusega, ta ei sõitnud peatusesse.

Täname, et teatasite meile sellest juhtumist, oleme omaltpoolt nõudnud bussijuhilt seletusi ning loodame, et enam selliseid intsidente ei esine.

Täname reisijaid tagasiside eest ja püüame muuta reisimise veelgi meeldivamaks

KOMMERTSLIINI 206 PEATUSED liinilõikes

Viru 
Vabaduse väljak *
Kosmos
Vineeri
Tallinn-Väike
Kalev
Hallivanamehe 
Virve 
Risti 
Liiva jaam 
Värava 
Karusmarja 
P. Kerese 
Pihlaka 
Kauge 
Männiku 
Männiku jaam 
Karjääri 
Tammemäe 
Õlletehase 
Saku Keskuse 
Salu 
Saku Kingu 
Tiigi 
Teaduse 
* suunal Saku-Tallinn Inglise Kolledži juures