Esimesel nädalal avalikustati kõikide osalejate sammud igapäevaselt, teisel nädalal aga avaldati alles lõplikud tulemused. Viimsi Lasteaiad juhtkonda võitsid kaks naiskonda - Karulaugu naiskond ja Astri naiskond. Peaauhinna võitjatena nautisid 11 tublit kõndijat 22. oktoobril Tammuri talus privaatset õhtusööki. Kuna kõik võistlejad olid erakordselt tublid koos oma eriliste kogemustega, kinkisime kõikidele osalejatele võimaluse saada osa trummiansambel Trummiti töötoast. Meil on pärast väga vahvat töötuba välja pakkuda uus kõrgetasemeline ansambel Viimsi Trumminaised.

Astri naiskonna liikme Reet Variku arvamus võistlusest: "Minu arvates oli käimisvõistlus väga kõrgetasemeline. Selleks, et konkurentsis püsida, oli vaja ennast tublisti ületada. Tihti juhtus, et võistluses osalejad läksid oma "samme koguma" õhtul peale tööd, tihtipeale kerges vihmasajus. Õnneks aitasid tiimikaaslased raskematest päevadest üle saada. Mõnel päeval tulid sammud raskemini kui teistel päevadel - siis oli suureks kergenduseks, kui sõber oli valmis sinuga koos kõndima tulema, ehkki tal endal võis päevanorm juba käidud olla. Nii need sammud tulid, ennast ületades ja sõpru toetades!

Mitmed meeskonnad käisidki iga päev mitmekesi koos kõndimas. Üksi käies on hea oma mõtteid korrastada, koos kõndides saavad igasugused plaanid kerge vaevaga läbi arutatud. Kõndimine mõjus osalejate tervisele kindlasti hästi! Lisaks aitasid need nädalad muuta suhtumist jalakäimisesse üldse. Enam ei suhtu ma vihma kätte jäänud sõpradesse haletsusega - nüüd tean, et iga ilmaga jala liikumine võib olla igaühe vaba valik! Tähtis on muretseda endale head jalanõud ja ilmastikukindlad riided ning võibki rõõmsalt šokeerida abivalmeid autojuhte, keeldudes nende kutsetest autosse istuda!"

Karulaugu naiskonna arvamus võistlusest: "Lahe. Mõnus. Ennastületav. Kaalujälgimine. Kilode langus. Tervislik. Hea seltskond. Hea enesetunne. Positiivne jne."

Viimsi Lasteaiad juhtkond sai tõeliselt positiivse kogemuse, nähes nii paljudes töötajates tahtejõudu ennast iga ilmaga toast välja ajada ja iga päev kõndida oluliselt rohkem kui 10 000 sammu. Hästi tehtud, Viimsi Lasteaiad naiskond!