Perepäev toimus pühapäeval 5.juunil ja seekord oli esimene kord, kus algusajaks sai 10.00 ( eelnevatel aastatel oli algus 07.00).

Erinevaid tegevusi oli küllaga ja igal ühel oli võimalik valida endale meelepärane. Peale selle, et ise teha, oli meil väga tore võimalus vaadata, mida teised on õppinud. Meil olid kohal erinevad tantsutüdrukud, kes näitasid vahvaid tantse. "Ivuški", kes laulsid ilusaid laule. Lasteaialapsed, kes laulsid ja tantsisid. Minule isiklikult tekitasid kõik need esinemised väga mõnusa tunde. Küll meil on palju aktiivseid inimesi, kes käivad koos ja õpivad ilusaid asju! Suur aitäh, et te kampa lõite ja ennast meile näitasite!

Tiigi ääres õpetas kalamees Jüri kala püüdmist ja toimus kalapüügi võistlus. Lõpptulemus oli väga tasavägine ja parim kalamees oli taas Oliver. Palju õnne sulle veel kord!

Veel oli tiigi peal esimest korda võimalik õppida ise aerutamist ja seda kummipaadiga. Endalgi oli raske, aga hea on õppida, kui on õpetaja kõrval. Taas suur aitäh kalamees Jürile ja onu Märdile, kes olid nõu ja jõuga abiks!

Staadionil oli võimalik hüpata batuutidel, sõita ATV-dega, lasta paintballi markerist täpsust, sõita hobusega, võtta osa spordi-ja kunstitegevusest. Seekord oli staadionil ka rahvastepalliplats, kus käis hoogne mäng. Vahva, kui on palju aktiivseid inimesi, kes tulevad kambas välja ja tahavad midagi põnevat teha. Huvitavalt läks ka kunstikeskuses, kus algselt lapsed joonistasid ja maalisid ise erinevaid kalakesi ja muid veeelukaid, aga lõpuks läks sujuvalt asi selleni, et maaliti ka laste näole erinevaid vahvaid pilte. Ja kuidas see lastele meeldis - super! Tore oli jälgida, kuidas kõikjal toimetati ja kõigest osa võeti.  Tegevust jagus kõigile ja loodan väga, et kõik koos veetsime ühe toreda perepäeva.

Suur aitäh Vaivara vallale, kes võimaldab meil selliste päevade korraldamist!

Veel kord tahan tänada kõiki, tänu kellele see päev teoks sai. Suur - suur aitäh teile kallid sõbrad ja loodan, et kohtume ka järgmisel aastal!!! Pilte saate vaadata Vaivara valla kodulehelt.