Koosviibimise avas Vello. Ta tervitas meid kõiki ning soovis uueks hooajaks head tervist ja jõudu. Ka rääkis ta Põlvas toimunud Pensionäride Liidu koosolekust. Viive luges ette õnnitluse Aitale, kes tähistas meiega oma 65 aasta juubelit, ning andis üle kingituse ja lilled klubi poolt. Et öökülmi polnud veel olnud, sai Aita palju lilli ka klubikaaslastelt. Ene istus klaveri taha ning Viive, Vaike ja Irina laulsid "Las mööduvad aastad".

Juubilar oli keetnud mitu kaussi head sülti, valmistanud hulga lihapirukaid ja suure maasikatega tordi, tervisenapsuks pakkus head punast veini. Viive oli teinud salateid ja muudki maitsvat. Laulsime "Ta elagu!", kõlistasime pokaale ja tundsime end hästi.

Aita rääkis lühidalt oma elust. Ta sündis 3. septembril 1946 Vastse- Kuustes. Lõpetanud 7 klassi. Aitale meeldivad loomad. Juba 9-aastaselt lüpsis ta lehmi. 17- aastaselt astus kolhoosi liikmeks ja läks lauta lüpsjaks. Vahepeal töötas Kallastes ja Tartus kammivabrikus. Siis abiellus, töötas kolhoosides "Aurora" ja "Koit". 1973. aastal tuli Aita tagasi Vastse- Kuustesse ja töötas "Rahu" kolhoosis laudas ning hiljem vorstitsehhis. 2003. a jäi pensionile. Nüüd on mitu aastat ka Kanarbiku liige.

Vaatasime ühiselt Maimu albumis olevaid suvise ekskursiooni pilte. Vaike ja Valve rääkisid, kuidas nad 26. augustil Karilatsi muuseumis käisid ja sinna neli klubi kroonikaraamatut viisid ning millest seal rääkisid. Vaike viis sinna ka kõik oma 11. klassi tunnistused, Eesti lipu (1938. a), ennesõjaaegseid fotosid, mitu albumit kutsetega, juubelilehti, kodu- ja perekonnapilte, millest tehti tõmmised ja tagastati. Tänati.