Peale seda paluti ette tulla ka Heljul, Lindal ja Irinal. Viive teatas, et kõik sünnipäevalapsed on sündinud Kaksikute tähtkujus, ning tutvustas nende horoskoopi. Seejärel anti ka neile lilli ja kallistati. Luuletusi lugesid Maimu ja Linda. Siis lauldi ühiselt "Las mööduvad aastad", löödi kokku šampuseklaase ja asuti sööma. Laud oli väga kaunis ja rikkalik, sest lisaks tavaroogadele olid kõik sünnipäevalapsed omalt poolt head-paremat toonud.

Räägiti aiatöödest, tervisest, uudistest, ravimitest jne. Irina esitas palju naljakaid küsimusi, millele püüdsime vastuseid leida. Osa oli neid ka juba lehtedest lugenud, enamik mitte. Enim õigeid vastuseid ütles Vello. Vastused olid väga naljakad ja sai palju naerda.

Tegime õues ühispilte ja Irina täpsustas juunikuus toimuva Võrumaa ekskursiooniga seonduvat. Sõit toimub kolmapäeval, 27. juunil, stardime kell 9 hommikul kooli juurest. Reis on tasuta, kuid objektide külastuse eest tuleb ise tasuda.

Meie selle hooaja viimase ning hästi lõbusa kokkusaamise lõpuks tänas Vaike klubi kauast esimeest Vellot, kes on meid esindanud nõupidamistel ja kokkutulekutel alati sõna võtnud. Tänuks punased tulbiõied. Kohtumiseni suvisel ekskursioonil!