28 erinevat hoidist

Väga huvipakkuvaks osutus hoidiste näitusdegusteerimine. Meeldivaks üllatuseks oli hoidiste valmistajate aktiivsus, sest kokku toodi 28 erinevat hoidist - sealhulgas nii magusaid kui soolaseid ning mahlu. Külastajatel oli võimalus proovida ja hinnata kõiki 28 hoidist ja valida enda lemmik. Tulemused olid väga tasavägised. Külastajatele maitses kõige rohkem Maie Tambergi valmistatud letšo, üks hääl vähem ehk teiseks lemmikuks sai Anneli Vainu vürtsikas kurgisalat. Kolmandat kohta jäid jagama Virve Sepa õunamarmelaad, Kaja Kalmeri astelpaju-porgandi-õunamoos ning Valli Järve õuna-tomatimoos.

Žürii selgitas välja parimad

Lisaks külastajatele oli hoidiseid hindamas kolmeliikmeline žürii koosseisus: Uve Ramst, Tiiu Võsu ja Andrus Rannaääre, kes igaüks valis enda lemmikud. Žürii parimad liitsime külastajate lemmikutega ja lõplik tulemus oli järgmine:

I koht: astelpaju-porgandi-õunamoos (Kaja Kalmer)

II koht: vürtsikas kurgisalat (Anneli Vain)

III koht: letšo (Maie Tamberg).

Siinkohal täname kõiki, kes oma hoidiseid näha ja maitsta tõid: Valli Järve, Milja Aron, Maie Tamberg, Heli Vaaks, Anneli Vain, Eerika Oassaar, Virve Sepp ja Kaja Kalmer. Nii hoidiste tegijad kui külastajad said kindlasti uusi mõtteid ja inspiratsiooni, seega järgmisel aastal on oodata veelgi põnevamaid hoidiseid.