Viimane, kaheksas etapp pidi toimuma hoopis Aravete rajal. Raimond Kaasik meistrivõistlusi korraldavast MTÜst Birkenwald ütles, et pärast läbirääkimisi kardiliidu, haldaja ning korraldajate vahel toodi etapp Harjumaale. Treeningpäev oli pühapäeval, 2. septembril, ning võistlus nädal hiljem reedel ning laupäeval.

Hea kate ja turvalisus

"Aravate rada on loomulikult huvitavam ning seal on toimunud palju võistlusi, ka tänavuse sarja etappe. Kuid ka Tabasalus on omad head küljed," rääkis Kaasik. Tema sõnul on Harku valla ringi asfaltkate väga heas korras ning eeskujulikult hooldatud.

Rada on ka hästi turvaline ning hoolitsetud on kartide mehaanikute töökohtade eest.

Samuti on ruumi pealtvaatajatele ning autojuhtide käsutuses on suur parkla.

Kaasiku kinnitusel on arendajatel plaanis ehitada juurde nii tribüüne kui ka kohtunike ja sekretariaadi ruume.

Viimane etapp

7. ja 8. septembril võisteldi Tabasalus viimasel ehk kaheksandal etapil kümnes klassis.

Eesti karikavõitjateks klasside kaupa tulid järgmised sportlased: Lootuste karikas klassis "Cadet" Christoffer Reintam, Mihkel Maltna (KZ2), Ira Sidorkova (Micro 60) ja Robin Särg (Micro).

Meistriteks sõitsid ennast klassis "Raket" Ilja Martin Udre, klassis "Rotax DD2" Georg Vann, "Rotax Junior" Ralf Aron (kokku oli 32 sõitjat), klassis "Rotax Masters" Normunds Stanevics ning klassis "Rotax Max" Aavo Talvar. Klassis "Rotax Minimax" sai Eesti karika Mihail Budovskis.

Klassis "KF6" toimus vaid kaks sõitu ning karika sai juba juunis enda valdusse Nikita Gritckevich. Vaata tulemusi www.kart.ee.