Seekordsel August Kitzbergi nimelise Gümnaasiumi staadionil mängitud turniiril lõi kaasa 9 meeskonda. Reglemendi järgi saavad osaleda meeskonnad, kes mängivad kolmandas või madalamates liigades. Võistkonnas ei või olla tegevmängijaid teisest või kõrgematest liigadest. Mängivad amatöörid, proffe osalema ei lubata. Tahame, et turniiri tase oleks ühtlane ja mängud tasavägised.

Kui vahel on olnud, et mõnes meeskonnas on ka kõrgemal tasemel mängiv mees, siis ei ole me tal osaleda lubanud. Maksimaalselt kümme meeskonda on turniiril optimaalne arv, sest see võimaldab mängida paraja tempoga ja finaal on enne pimedat. Võistkonnad jagati kahte alagruppi ja korraga oli väljakul 5+1 mängijat.

Turniiri finaalis võitis JK Karksi 4:1 FC Baltecot ja 3.-4. koha mängus oli Võru Rantipol 3:1 parem SK Tääksist. Finaal oli suhteliselt ühepoolne ja tundus, et võõrustajatel oli viimaseks kohtumiseks jõudu rohkem. Turniiri parim mängija oli Andrei Ott (JK Karksi), parim väravavaht oli Ats Kask (FC Balteco), suurim väravakütt oli Karl Hansson (Tõrva II).

Tänud toetajatele: Karksi Vallavalitsusele, EMÜ Polli Aiandusuuringute Keskusele, August Kitzbergi nimelisele Gümnaasiumile ning kohtunik Veiko Lintsile. Kohtume järgmisel aastal!