Volikogu esindaja Mairot Paks lisas, et laste ja vanade inimeste eest peab hoolitsema, teised peaksid ise hakka­ma saama.

Üks põhjus, mis suurema remondi hooldekodusse tõi, oli terviseameti kiri, milles esitati hooldekodu peamised puudused: puudub eraldi üleriiete hoiu­ruum, saunsanitaarseadmeid (valamud, WC-potid, dušiseadmed) on nõutavast vähem, puudub eraldi siibrite ja potitoo­lide hooldamise ruum, hügieeniruumid on äärmiselt kitsad, koristusinventari hooldamise ja hoiuruum on väga väike, köögi sundventilatsioon ei ole korras.

Arendusnõunik Ilona Tiigi kirjutatas projekti „Kärstna Hooldekodu osaline rekonstrueerimine" ja projekti rahas­tas Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus 20078,02 euro ulatuses. Töid teostas OÜ Aves Ehitus. Tööd maksid kokku üle 27 000 euro.

Ligi kolm kuud kestnud remont oli nii eakatele, hooldekodu töötajatele kui ka remondi tegijatele paras katsumus. Võib öelda, et nüüd on pisut harjumatu, et hommikul Avo Aedma, Toomas Aedma ja Anatoli Ungurjan meie juures tööd ei alusta. Seda enam on hea meel, et kõik on valmis, töökorras ja leilivõtjaid sau­nas jagub. Tänud kõigile!