13. oktoobri varahommikul, ilmselt alkoholi tarbimisest julgust saanud, liikus väike kamp noormehi alevi vahel ringi ja otsisid väljundit edasiseks meelelahutuseks. Noormeestele hakkas silma ühe maja juures pesunööridel rippunud voodipesu, mis rebiti tükkideks ning mässiti endale ümber. Sellise maskeeringu abil peeti plaani kauplusesse sisse murda. Aknad löödi puruks ja poest varastati suitsu, alkoholi, lastešampust, snäkki ja printer. Politsei viis kaks noormeest arestikambrisse ja nad peeti kuriteos kahtlustatavatena kinni.

Koos noorsoopolitseinikuga töötame hetkel selle nimel, et lahti harutada kogu sündmuse käik ja selgitame, kes täpsemalt õigusrikkumisi toime panid. Koolis on õpilastelt võetud ütlusi arusaamaks, kes mida tegi ja kui palju tegi. Paljude noortega on vestlused veel ees. Poes vargil käinud poiste suhtes on algatatud kriminaalmenetlus ja osade noorte suhtes, kes lõhkumisega seotud olid, on algatatud väärteomenetlus.

Siinkohal kutsun üles vanemaid olema tähelepanelikumad, jälgige oma laste käike. Kontrollige, kuhu ja kellega teie laps läheb aega veetma. Näidake üles hoolivust! Ennetage tõsiseid tagajärgi, siis jäävad ära ebameeldivad kõned politseilt, kus antakse teada, millega tegelikult teie laps oma vaba aega sisustab.