“Ausalt öeldes kartsin algul ikka väga, kogu dokumentatsioon, mis alustamiseks vaja, ajas hirmu nahka küll,” rääkis Ljukova. Tema sõnul on vaja sõlmida väga palju lepinguid, hankida kõikvõimalikke lubasid ja täita muid pabereid, mida ta algul pelgas. Õnneks on tal häid abilisi, kes oskavad nõu anda ja vajadusel aidata.

Lisaks Ljukovale töötab kohvikus veel kokk ja baaridaam. Märtsist lisandus veel üks inimene ja suvel peab kindlasti töötajaid juurde palkama, sest kolme-neljakesi ei tule tõenäoliselt toime. “Põhiline rahvas liigub siinkandis ikkagi suvel,” märkis Ljukova.

Sibulasupp pole Buonos muidugi ainus roog, menüüs on ka kala- ja lihatoidud. Kõik kohalikust toorainest. Kala ostab rentnik kohviku omanikult. “Miks peaksin veel puhastamisega jändama, tema käest saan kohe filee,” märkis naine. Kindla koha on menüüs saanud sašlõkk, seda saab näiteks suvel piisava koguse varuks teha, kui sööjaid peaks rohkem tulema. Samuti ostetakse sašlõkki kohvikust kaasa.

Kurgid, kartulid ja köögiviljad ostab naine Peipsi aiandist ja kiidab sealset kvaliteetset kaupa. Samas tunnistas ta, et kohalikku sibulat lõikudes tuleb tal alati poole rohkem pisaraid valada. Kuid see-eest on maitse hea!

Loe pikemalt Vooremaast.