Järgmisel aastal õnnestus seltsil osta projektitoetuste ja omatulu arvelt mitmesuguseid käsitöömasinaid. Saadi õmblus-, tikkimis-, viltimis- ja katteõmblusmasina omanikeks.

Koos käidud aastatel on püütud omi oskusi täiendada ja samas kauneid asju valmistada. Hea on see, et ka materjali on juurde muretsetud. Kui eelmisel aastal saadi selgeks viltimistehnika, õpiti kudumeid valmistama, meisterdati pärlitest ja fimost mitmesuguseid ehteid, siis tänavu õpiti siidimaalimist - valmisid kaunid sallid ja rätikud. Saadi selgeks ka töötamine katteõmblus- ja tikkimismasinal ning tikiti kaunistusi rätikutele, sallidele, pluusidele, džempritele.

Samuti õpiti selgeks lapiteki valmistamise algtõed ja valmistati seepe. Tore on see, et keegi ei hoidnud oma teadmisi vaka all ja õpetas ka teistele seda, mida ise oskas.

Käsitööring ei ole koht, kus pelgalt tööd teha vuhitakse. Seal on hea suhelda, maailma asju arutada ja edaspidiseid tegevusi planeerida. Nii ongi käsitööringil uueks hooajaks tööplaanid ja eesmärgid seatud.

Kes aga tahab ringiga liituda, saab seda teha väga lihtsalt - tarvis on vaid oma soovist teada anda.

Peagi on kevad ukse ees. Keegi ei malda enam õhtuti ruumis istuda, sest käed igatsevad hoopiski mullas siblida.

Käsitööring selleks hooajaks lõpetab. Uuesti kohtutakse sügisel. Ikka ühel õhtul nädalas.

Uuel hooajal hakkab Maarja- Magdalena Maarahva Selts pakkuma kogukonnateenust, eelkõige tikkimisteenust. Kas midagi veel juurde tuleb, see selgub 9. aprillil kell 16 Maarja rahvamajas Jõgevamaa Kodukandi Ühenduse poolt korraldataval grupiintervjuul kogukonnateenuste teemade lõikes vaba mõttevahetusena uute teenuste ja koostöö suunas.

Kellel on huvi, võib julgelt osaleda.