Ohtu tee 5 Aiandus- ja Mesindusseltsi maja II korrusel paiknev käsitöösalong alustas tegevust kevadel kui ühe sõpruskonna ühine ettevõtmine. Ennast tutvustavad hakkajad naised nii: „Me armastame käsitööd, meisterdamist, kiiksuga asju ja toredalt aega veeta. Tegime pesa, kus omal oleks mõnus ja külalistel vahva. Et oleks koht, kuhu tulla, kui näpud sügelevad, või ideid, mis vajavad realiseerimist."

Käsitöösalongil on eraldi ringid täiskasvanutele ja lastele. Esmaspäev on keraamikaringide päralt. Tagumise toa nurgas on nende jaoks väike savipõletusahi ja savitööd. Teisipäeviti saab teha ja õppida käsitööd, neljapäev on nukkude jm mänguasjade meisterdamise päev. Nende tarvis, kes soovivad vaipu kududa, on üleval kangasteljed.

Iga tegevuse peale on oma meister. Savitööd juhendab Liivika Asumaa, kangakudumist Malle Saaroja ja käsitööd Riine Plees. Riine ütles, et nende juures saab ka sünnipäevasid ja muid mõnusaid koosviibimisi tähistada. „Me oleme end siin vanas ja väärikas majas kenasti sisse seadnud, paremat kohta ei osanud tahtagi. Muide, koha leidsime tänu Keila Lehe kuulutusele."