Kuna aga erivajadustega lapsi on palju ja Kasti lasteaias nendega töötamiseks väljaõppinud personal, siis sooviti teise rühma avamisega seda võimekust ära kasutada.

Direktor Ruth Kaldma alustas lasteaias Karikakar 2008. aasta sügisel. „Uue rühma avamine on mulle parim kingitus siin töötatud viie aasta märkimiseks.

Väga tänulikud oleme OÜ Kasti Mõis juhatusele - ilma Sulev Möldri toetuseta poleks me täna seal, kus praegu oleme," ütles Ruth Kaldma. Kui talvel alustati ettevalmistusi uue rühma avamiseks, lubas direktor volikogule, et püütakse läbi ajada võimalikult säästlikult. Remondi tegi maja omanik Kasti Mõis ja vallavalitsus tasub selle maksumuse kolme aasta jooksul. Mööblit on saadud teistest asutustest: Laagri lasteaed andis ära tillukesed lauad ja toolid, mis neil üle olid, samuti mänguasju, Laukna lasteaiast saadi voodeid ja garderoobikappide asemel võetakse kasutusele Haimre koolis olnud nagid, rühmatoas on ühelt perelt annetusena saadud sektsioonkapp.

Meelsasti võtaks lasteaed vastu veel raamatuid ja mänguasju, aga enne annetamist tasuks personaliga nõu pidada.

Liitrühma nimekirjas on praegu 18 kahe- kuni neljaaastast last. Kaks kohta on veel soovijatele vabad. Seda võib nimetada isegi pererühmaks, sest siin hakkab käima viis paari õdesid ja vendi, mis peaks muutma uustulnukate siseelamise lihtsamaks.

Õpetajateks on siin Reelika Põldmann ja Sirje Unga, õpetaja abi on Kaire Arnover. Reelika jätkab ka Märjamaa sotsiaalkeskuses beebikooli eestvedajana ja viimane aasta algab tal Tallinna Pedagoogilise Seminari diplomiõppes.

Sobitusrühmas on 12 last, kellega töötavad õpetajad Küllike Arula (tema on ka lasteaia muusikaõpetaja) ja Tiina Mölder, õpetajaabi on Heli Koppel, kelle hooleks on veel pesupesemine. Lasteaia majahoidja ja remonditööline on Marve Johanson, kokk on Kersti Kristal. Endiselt ootab Kasti lasteaed oma kollektiivi eripedagoogi.

Oktoobris, kui ollakse sisse elanud, korraldab lasteaed tänuõhtu, et tunnustada kõiki oma abilisi tehtu eest.