Tegelikult on Linda olnud seotud õpilaste harimise ja kasvatamisega pea kogu elu. Pärast keskkooli lõpetamist tegutses ta pioneerijuhina Kuigatsi 8-klassilises koolis, tudengipõlves Tallinna Koreograafiakoolis, pioneerijuhina alustas ta tööd ka Loksal. Emakeele- ja kirjandusõpetajana on ta õpilastele teadmisi jaganud aastakümneid, õpetanud kõikides kooliastmetes.

Linda on  tugev, elujulge, inimestest ja maailmast huvitatud inimene. Nõudliku õpetajana väärtustab ta põhjalikke teadmisi ja sageli  häirib teda tänase päeva nn killukeste maailm ja pealiskaudsus, labasus, laiskus ja distsiplineerimatus. Kolleegid hindavad Linda põhimõttekindlust, tarmukust ja seltskondlikkust. Ka täna süvendab Linda oma teadmisi koolitustel-õppepäevadel ja pole ühtegi kontserti ega teatrietendust, mida õpilased-õpetajad külastaksid Lindata.

Linda on reisihuviline inimene. Rännakud Eestimaa kaunimates ja kultuuriliselt põnevamates paikades on jätkunud kaugemalgi - Euroopast Rohelise Mandrini välja. Reisidelt saadud muljeid ja teadmisi on ta jaganud nii õpilaste kui kolleegidega.

Armas Linda, õpetaja, kaasteeline, sõber! Õnnitleme Sind sünnipäeva puhul! Soovime, et Sul jätkuks tahet-jõudu-tervist õpetada meie kooli väiksemaid ja suuremaid veel pikki aastaid, et Sul jaguks hingesoojust, mõistmist ja aega nii Sinu perele ja kuuele lapselapsele kui lastele meie majas, et Sinu ilu-, elu- ja elamusteotsingud oleksid õnnestavad. Et Sa oleksid meiega!